facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gemeenschapscentrum Elckerlyc

Gemeenschapscentrum Elckerlyc

Info

Elckerlyc, kloppend hart van Luttenberg!

Geschiedenis

Gemeenschapscentrum Elckerlyc fungeert sinds 1975 als dorpshuis van Luttenberg en biedt onderdak aan de activiteiten van diverse verenigingen en activiteitenclubs, zoals de WZO/KBO, Jeugdgroep Aksie, Beppie (festival- en concertorganisatie), Toneelvereniging LUTO, de Hobbyclub, de Schilderclub en de streetdancetak van SC Luttenberg.

Deze groepen zorgen voor een breed scala aan activiteiten, elk met een eigen doelgroep. Soosmiddagen of –avonden voor de plaatselijke jeugd, diverse activiteiten voor de ouderen, concerten, dansfeesten, toneelvoorstellingen, noem het maar op. Daarnaast heeft Elckerlyc een eigen activiteitencommissie die met de organisatie van de maandelijkse bingoavonden en de jaarlijkse bazaar geld binnenhaalt om de exploitatie van het gebouw te financieren.

Verder biedt Elckerlyc ook een plek voor vergaderingen (onder andere de vereniging van Plaatselijk Belang), beurzen, bijeenkomsten, workshops, kleinschalige feesten en fuiven en kinderfeestjes.

Elckerlyc bedruipt zich grotendeels zelf. Dat is mede mogelijk dankzij het Luttenbergs Feest (waarvan het bestuur van Elckerlyc één van de organiserende partijen is). Daarnaast betalen de gebruikers natuurlijk een bijdrage. Anton (hier in Luttenberg kent iedereen ‘m als Puck) Klein Koerkamp fungeert als beheerder en gastheer. Hij organiseert tevens de wekelijkse kaartavonden op donderdagavond.

Het gebouw valt onder het beheer van Stichting Gemeenschapscentrum Elckerlyc. Het bestuur daarvan bestaat op dit moment uit Marcel Veldkamp (voorzitter); Jeroen Scholten (secretaris), Nelleke Oldhuis (penningmeester), Martijn Lommers en Wouter Groote Schaarsberg.

Adres: Butzelaarstraat 22, 8105 AR Luttenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31572301302
Stad: Luttenberg
Route: Butzelaarstraat 22
Postcode: 8105 AR


Recensies
Mooie goed onderhouden tuin met een mooi monument van 150 jaar kerkdorp.
Onlangs een film avond mee gemaakt. We hebben een top avond gehad. Met de hulp van AKSIE
Gezellig buurthuis met veel mogelijkheden.
Fijn team, waar goed mee kan worden samengewerkt kan worden.
Leuke avond met het paasvuur.
Prima locatie voor n brainstormdag!
Lekkere koffie
Kloppend hart van Luttenberg !!
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid