facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelukkig jezelf

Gelukkig jezelf

Info

Gelukkig jezelf, praktijk voor coaching en psychodynamische therapie!



"Praktijk voor psychodynamische therapie & coaching.Mijn missie is om jou te begeleiden weer gelukkig jezelf te zijn. Dit doe ik door middel van 1 op 1 sessies, trainingen en een online programma.Tijdens de intake bepalen we jouw doel en daar gaan we mee aan de slag. Er zijn gemiddeld 4 tot 8 sessies nodig om jouw doel te behalen.Dus geen maanden op de praatstoel, maar aan de slag. Aan de slag met de kern, waar gaat het nu echt om. Zodat jij weer gelukkig jezelf kunt zijn!Neem gerust contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek, zodat we kunnen kijken of dit iets voor jou is!"
Adres:
Telefoonnummer: 0643022448
Stad: Zevenaar



op zoek naar gerelateerd: Herken jezelf, Cursus herken jezelf, Therapie terug naar jezelf, Gelukkig plannen, Gelukkig jezelf Instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holverda & Flisijn Osteopathie Holverda & Flisijn Osteopathie 1 km "Holverda & Flisijn Osteopathie" is al jaren een begrip in de regio (Arnhem-Zevenaar)...
Kwaliteit in WelZijn Kwaliteit in WelZijn 2 km Onder begeleiding van Karin heb ik ervoor gezorgd dat ik een betere versie van mezelf...
Recensies
Ontzettend blij ben ik dat Angela op mijn pad is gekomen! Al langer liep ik vast en dat terwijl ik alles had, waar ik zolang op gehoopt had en dat waarvoor ik zo hard had gewerkt. Na een aantal sessies, diverse online cursussen en haar dagelijks mooie berichten op instagram te hebben gevolgd, ben ik gelukkiger mijzelf! Ik blijf Angela volgen, want elke dag leer je nog liever voor jezelf te zijn, want dat is waar het eigenlijk om gaat bij mij in ieder geval. Angela is ontzettend lief, met alle passie doet ze dit prachtige werk en ze is ook zeer professioneel. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen!
Ik heb Angela/Gelukkig jezelf gevonden via instagram waar ze iedere dag enorm leerzame en waardevolle tips en lessen geeft. Na 3 van haar cursussen te hebben aangeschaft kan ik zeggen dat deze je echt raken en helpen. Het is een laagdrempelige manier om thuis, in je veilige haven te werken aan een positievere mindset en gelukkig gevoel in jezelf. Angela staat ook altijd online voor je klaar om je te helpen als je vragen hebt of je net weer even een duwtje in de goede richting te geven. Gelukkig jezelf is voor mij voor iedereen die net even een klein beetje hulp nodig heeft om fijner in het leven te staan en die het fijn vind om te werken aan innerlijke groei.
Ik kwam via Social Media bij Gelukkig Jezelf terecht. Ik volgde haar een tijdje, nam deel aan haar online cursus Love Your Mindset en plande een sessie omdat ik op zoek was naar mijn passie. Eigenlijk had ik een werk zoekvraag maar toen ik bij Angela binnen kwam en begon met praten prikte zij daar doorheen. Ik was eigenlijk opzoek naar mezelf. Nu zijn we bijna aan het einde van het traject en ik voel me meer mezelf. De sessies met Angela, haar online cursussen en haar advies hebben mij dichter bij een gelukkigere ik gebracht. Ze neemt de tijd, luistert aandachtig en zorgt ervoor dat je verder kan. Mocht jij nou in een dipje zitten oid zou ik zeker naar Gelukkig Jezelf gaan. Zij helpt je verder dan jezelf zou kunnen denken. Heel erg bedankt voor alles wat je doet en wie je bent Angela!
Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar hou ik echt van, waar sta ik voor, waar ga ik voor, wat maakt me nou echt gelukkig, wat geeft me rust? Waar komen mijn gedragingen, gevoelens, onrust en het niet happy zijn uit voort? Wat heb ik nodig om zelfverzekerder te zijn, meer zelfrespect en zelfvertrouwen te krijgen, mijn grenzen beter te leren kennen en die op een goede manier te kunnen aangeven en bewaken, mijn eigen pad te volgen zonder altijd anderen eerst blij te willen maken? Hoe laat ik los wat ik los moet laten en blijf ik dichter bij mij en word ik gelukkig mezelf? Volgens mij kwam ik met deze vragen en nog een paar bij Angela op intake. En we gingen onderweg……….samen! De manier waarop Angela coacht en de diversiteit aan oefeningen, opdrachten en soorten gesprekken paste direct bij mij. Haar persoonlijkheid en rust gaven mij het vertrouwen om compleet open te kunnen zijn en het samen te doen. Wat mij betreft de beste stap om gelukkig in en met jezelf te worden!
Het is een grote stap om hulp te zoeken als je niet lekker in je vel zit.. Je bent goed geworden in het opzetten van een masker en de schijn op te houden. Angela prikt hier doorheen. Ze wint je vertrouwen door haar oprechte interesse in jou en de aandacht die ze je geeft ook na de sessies. Ze geeft je handvaten voor de toekomst ipv alleen maar te verwerken wat in het verleden ligt. Angela heeft mij geholpen om te zijn wie ik wil zijn. Trots te zijn op wat ik bereikt heb en nog ga bereiken. Ik mag er zijn! Dankbaar ben ik voor je hulp en steun in het afgelopen half jaar, ik had begin van het jaar niet verwacht om te zijn waar we nu zijn.
Ontzettende fijne cursus ‘gelukkig jezelf zijn’ gevolgd. Dit had ik wel een aantal jaren eerder kunnen gebruiken. Angela is een fijne vrouw en denkt ontzettend met je mee. Ook kan ze goed positief omdenken en geeft ze goed advies. Ik ben heel wat belangrijke levenslessen wijzer geworden. Enorm bedankt Angela!
Met gezonde spanning besloot ik om de stap te zetten om naar Angela te gaan. Haar manier van werken sprak me erg aan en ik had het gevoel dat zij mij wel eens goed kon helpen met het weer beter in mijn vel komen te zitten. Mijn gevoel klopte, Angela heeft mij veel handvatten gegeven waar ik echt wat mee kon. De sessies waren pittig, maar op een goede manier. Na iedere sessie was mijn hoofd opgeruimde. Ik heb het gevoel dat ik weer meer lucht krijg en meer geniet van alles om me heen. Dit heb ik aan Angela te danken. Ik ben erg blij dat ik de stap naar Angela heb gezet en kan het oprecht iedereen aanbevelen!
Toen Gelukkig Jezelf mijn pad kruiste, heb ik met spanning de stoute schoenen aangetrokken en mij opgegeven voor zowel de cursus 'Uit de chaos, in de flow!', als 'Love your mindset'. Het heeft mij al zoveel meer gebracht dan ik voor mogelijk had gehouden! Ja, het is spannend om met jezelf aan de slag te gaan. Ja, het kan moeilijk zijn bepaalde dingen onder ogen te zien. En ja: het is en blijft lastig oude gewoontes aan te pakken, zeker als je altijd het gevoel hebt gehad dat het 'de goede manier van doen' was. Aan de andere kant is het echt mogelijk om ook die oude routines te veranderen, met veel tijd, veel liefde voor jezelf en vooral veel geduld. Angela geeft je de tijd met veel geduld en vertrouwen, en heeft zeer prettige en enigszins makkelijke oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. De oefeningen zijn weliswaar makkelijk maar na 1x doen ben je er nog niet! Het is vooral een kwestie van veel oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Je zult merken dat, mede door het steeds blijven herhalen, vooral veel doen en door de ondersteuning en coaching van Angela, de veranderingen sneller in zullen treden en je je een ander mens zult gaan beginnen te voelen. Dat is althans mijn ervaring! Ik voel mij veel meer mezelf, en mede dankzij een coaching call die ik met haar heb gehad, voel ik mij nog sterker, zelfverzekerder én besef ik dat ik echt op de goede weg zit! En dat voelt echt super goed : Ik kan daarom Gelukkig Jezelf absoluut aanbevelen, zet de stap en ga ervoor!
Angela is een enorme hulp voor mij geweest. Ze heeft de gave dat ze overal doorheen kan prikken. Zij stelt de juiste vragen, waardoor ik mezelf de antwoorden kon geven en de goede keuzes kon maken. Angela is een topper!
Angela heeft mij fantastisch geholpen om gelukkig mijzelf te zijn . Met haar hulp heb ik enorme stappen gezet waarvoor ik haar erg dankbaar ben .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid