facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelukkig bij Lammien

Gelukkig bij Lammien

Info

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen gelukkig te maken.
Op een creatieve en speelse wijze begeleid ik kinderen.

Geschiedenis

Als je kind niet gelukkig is, heeft dit veel impact. Iedereen wil graag dat zijn/haar kind zich fijn en begrepen voelt. Ik bekijk samen met ouders en kind welke nieuwe vaardigheden, inzichten en mogelijkheden bijdragen aan het geluksgevoel.
Op een creatieve en speelse wijze begeleid ik kinderen, waardoor ze inzicht krijgen in hun eigen manier van denken, voelen en doen.



"Gelukstrainingen voor meer verbinding, plezier, rust en ontspanning in je dagelijks leven voor kinderen, moeders en jonge vrouwen"

"Gelukstrainingen voor meer verbinding, plezier, rust en ontspanning in je dagelijks leven voor kinderen, moeders en jonge vrouwen"
Adres: Molenwijk 4, 7751 CG Dalen (dorp)
Stad: Dalen
Route: Molenwijk 4
Postcode: 7751 CG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Quest Horse Training My Quest Horse Training 673 meter Start your training for dressage success by Myquest A complete program to improve yo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid