facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geluk zit in jou

Geluk zit in jou

Info

Mijn naam is Bianca L'abée hypnotherapeut en hypnosetrainer gespecialiseerd in Angsten & Fobieën en daarnaast afvallen via het virtuele maagband programma.



"Met mijn krachtig online programma kun je nu heel eenvoudig vanuit huis starten met mijn vijf maanden intensieve begeleiding. Ik ben jouw gids op de reis die je eindigt als een slankere, fittere en energiekere nieuwe versie van jezelf.Die knop gaat om juist omdat we samen de onderliggende oorzaak achter je overgewicht aanpakt. Een nieuwe mindset creëren en luisteren naar jouw lichaamssignalen zorgt dat het blijvend is."

"Met mijn krachtig online programma kun je nu heel eenvoudig vanuit huis starten met mijn vijf maanden intensieve begeleiding. Ik ben jouw gids op de reis die je eindigt als een slankere, fittere en energiekere nieuwe versie van jezelf.Die knop gaat om juist omdat we samen de onderliggende oorzaak achter je overgewicht aanpakt. Een nieuwe mindset creëren en luisteren naar jouw lichaamssignalen zorgt dat het blijvend is."
Adres: Klaverweide 40, 1688BB Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0610003266
ln.uojnitizkuleg@ofni
Stad: Nibbixwoud
Route: Klaverweide 40
Postcode: 1688BB



op zoek naar gerelateerd: virtuele maagband bianca, werkt een virtuele maagband, geluk zit in je, virtuele maagband sneek, maagband virtueel, virtuele maagband haarlem, virtuele maagband hummelo, virtuele maagband mp3
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZorgHulp ZorgHulp 229 meter Een goede en gezellige zorgorganisatie.
Recensies
Als ik ga optellen wat alle diëten die ik ooit gevolgd heb, mij al hebben gekost en het jojo-effect wat daarbij kwam, is dit programma echt iets heel anders. Het is geen dieet. Het geeft je wel rust en inzicht in je eetgedrag. De begeleiding die erbij is, is prettig. Als je een mail stuurt krijg je ook antwoord. De mp3's zijn heerlijk rustgevend, echt een aanrader. Ik was zo'n 8 kg kwijt en eigenlijk zonder hongergevoel.
Wat ben ik blij dat ik dit programma ontdekt heb in december 2022. Niet alleen heerlijk 10 kilo afgevallen sinds die tijd , maar er gebeurde zoveel meer. Via de mp3’s en de modules die je krijgt gaat het afvallen bijna vanzelf en je krijgt ook een beter inzicht waarom het voorheen altijd niet lukte om af te vallen en nu wel ! Het jojoën is voorbij ! Zit beter in mijn vel en de kijk op veel dingen is veranderd. Dankjewel Bianca , je hebt mijn leven weer zo fantastisch gemaakt. Dikke aanrader dus. Ik zeg DOEN .. Geluk zit ook in jou !!!
Ik zou iedereen die al jaren bezig is om kilo’s kwijt te raken een virtuele maagband bij Bianca gunnen. Wat een fijn programma biedt zij aan en het gaat verder dan alleen minder eten. Zeker voor alle emoties eters een goede aanrader! Ik was in 5 maanden op mijn streefgewicht en kijk nu heel anders naar mijn eet patroon. Ik verander wel? Dat is zeker waar.
Super blij dat ik het programma van Bianca gevolgd heb. Ben 17 kilo afgevallen. Maar niet alleen de kilo's die ik kwijt ben maken het programma zo fijn, ik zit gewoon veel beter in mijn vel. Ik heb veel meer energie. Ik kan het iedereen aanraden.
Geweldige methode ben er in 7 maanden tijd 28 kilo mee afgevallen en wat zo bijzonder is .......je hebt geen honger ,want het is geen dieet. Je eet alles wat je lekker vind alleen in kleine porties. Je maakt bewust ook gezondere keuzes wat eten betreft. Na wat kilo's verloren te zijn ben ik meer gaan bewegen. Voor mij super !!! en een hele grote pluim voor Bianca, ze is er als je ze nodig hebt ,hele fijne begeleiding en heel ontspannend om te luisteren naar haar stem. Dus voor mij een hele geweldige methode!!!
Vanaf dag 1 was ik mee met de 8 basisprincipes . En nu, 6 maanden later, heb ik mijn streefgewicht moeiteloos bereikt. Maar voornamer is hoe ik inwendig voel en hoe het uitwendig tot uiting komt. Ik ben slanker, energieker, levenslustiger en straal volgens mijn omgeving een veel grotere zelfzekerheid uit. Bedankt voor de lieve , professionele begeleiding Bianca
Heel fijn programma, andere leefstijl, gezonder eten en dat gaat eigenlijk vanzelf. Rust nemen, goed voor jezelf zorgen. Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen. En de motivatie is bij mij zo groot dat ik het programma nog steeds volg.
Ik raad het programma aan. Ikveranderwel is een programma voor de lange termijn, eindelijk die nieuwe leefstijl en rust om niet altijd met eten bezig te zijn. Op de een of andere manier werkt het. Na het programma op mijn streefgewicht, bleef ik afvallen. Daardoor helaas weer wat oude gewoontes in mijn systeem gebracht. Ik begin nu met het nazorgprogramma om dat nieuwe pad te blijven volgen.
Eigenlijk geloof ik hier niet in, maar… de uitdaging toch aangegaan. Wat een fijn programma is dit, Bianca levert niet alleen mp3 tjes aan voor begeleide hypnose, er zit een heel ondersteuningsprogramma bij met minimaal wekelijkse mails ter inspiratie, een vragenuurtje met Bianca online, mooie opbouw en wat heel belangrijk was voor mij een prettige stem om naar te luisteren. Daarnaast kun je haar altijd mailen bij vragen. Kortom een 5 maanden durende ondersteuning waarbij je zowel bewust aan het werk gaat, maar door de hypnose ook aan je onderbewuste werkt!
Dit fantastische programma verandert je leven in de positieve zin. Dankzij Bianca en haar programma ben ik 38 kilo afgevallen en dat is mij ondanks 35 jaar diëten niet gelukt. Ik wil nog 10 kilo's afvallen en dat gaat mij ook lukken. Ik raad dit programma aan iedereen aan. Dankjewel Bianca.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid