facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geluidsstudio De Grens

Geluidsstudio De Grens

Info

Wij verhuren professionele oefenruimtes compleet ingericht, muzieklessen, organiseren bandoptredens en verhuren een zaaltje voor feesten en partijen.



"Verhuur van Studioruimten 3 x 32 m2 en 1 x65 m2 voor repetities en opnamen. Inbegrepen in huurprijs een backline met basgitaarversterkers, mengtafel, zanginstallatie, microfoons en drumstel zonder bekkens. Verhuurd.m.v. maandcontracten elke week of om de week, strippenkaart en losse verhuur. Consumpties aanwezig. Contactpersoon voor boekingen: Wim van KlinkenEmail: [email protected]"
Adres: Ambachtsweg 15, 6581AX Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0651773312
Stad: Malden
Route: Ambachtsweg 15
Postcode: 6581AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JB Bookings JB Bookings 1 km De organisator, en verzorgende partij voor uw evenement, grotendeels op het gebied va...
Recensies
Ben je een beginnend bandje en wil je repeteren in een ruimte waar de geluidsisolatie goed is, dan is De Grens een hele goede optie. Van de repetitieruimtes die we in de regio hebben aangedaan is het geluid hier het beste af te stemmen. Tevens iets voordeliger als oefenruimte.nu echter niet in Nijmegen zelf dus voor Nijmeegse bands is het even op en neer. Er zijn 4 ruimtes waarvan ruimte 1 tevens een podium heeft. Drinken hoef je niet mee te nemen, er is een koelkast en bier is €1,25. Sleutelsysteem is wat omslachtig, zou iets handiger kunnen, werkt met sleutelkluisjes die een cijferslot hebben, dus om binnen te komen moet je 2 codes hebben.
Mooie ruimtes met goede apparatuur en actieve beheerder. Helaas geen lift, en de ruimtes bevinden zich op de 1e verdieping, bereikbaar via een ruime stalen wenteltrap.
Mooie oefenruimte, alle apparatuur, koffiezetapparaat, bier en frisdrank aanwezig
Geweldige lokatie om met je band te repeteren of voor een feestje
Goede accomodatie voor bands
Mooie en nette oefenruimte
Leuke oefenruimte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid