facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelre Ziekenhuis

Info

Gelre ziekenhuizen Fietstocht

Geschiedenis

Een fietstocht voor zowel de recreatieve fietser die met zijn gezin een dagje wil fietsen als voor de sportieve mountainbiker die van het wat ruigere werk houdt. Ook voor de echte racers die graag meer kilometers maken zijn er afstanden. De tocht is voor alle inwoners van Apeldoorn en wijde omstreken.

Onze taak

Het inschrijfgeld komt ten goede aan Unicef Apeldoorn.



"Gelre ziekenhuizen, ontstaan vanuit een fusie in 1999, kent een relatief korte historie. We teren echter op een rijk en divers verleden. Inmiddels zijn we een begrip waar het gaat over het verlenen van de juiste medisch specialistische zorg.Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, werken we elke dag aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in ons verzorgingsgebied. Op die manier zijn we figuurlijk én letterlijk in het hart van de zorg in onze regio. Daarnaast vervullen we vanuit onze specifieke kennis en kunde op een aantal medische gebieden een bovenregionale functie."
Adres: Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn
Telefoonnummer: 0555818181
ln.erleg@thcotsteif
Stad: Apeldoorn
Route: Albert Schweitzerlaan 31
Postcode: 7334 DZ



op zoek naar gerelateerd: gelre ziekenhuis apeldoorn adres, gelre ziekenhuis zutphen adres, gelre ziekenhuis zutphen, gelre ziekenhuis apeldoorn vacatures, gelre ziekenhuis apeldoorn bezoektijden, gelre ziekenhuis zutphen telefoonnummer, gelre ziekenhuis adres, gelre ziekenhuis zutphen bezoektijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gelre ziekenhuizen fietstocht Gelre ziekenhuizen fietstocht 0 meter Gelre ziekenhuizen Fietstocht
Gelre Ziekenhuis Gelre Ziekenhuis 0 meter Ik ben heel erg tevreden over het ziekenhuis . Ik kom er zelf helaas maar al te vaak...
Gelre Diagnostisch Centrum Apeldoorn Gelre Diagnostisch Centrum Apeldoorn 3 km In 2009 kreeg ik te horen dat ik kanker had was helemaal van slag ik had net me zus w...
Annatommie Annatommie 7 km Ik ben geholpen door Niek en Han. Zeer deskundig geholpen en ik heb nergens meer last...
Recensies
Mooi en nette ziekenhuis. Duidelijk en makkelijk zijn de afdelingen te vinden. Het duizeligheidscentrum neemt de tijd om je zo goed mogelijk te informeren voor tijdens en na de onderzoeken. De filmpjes vooraf het bezoek met uitleg is ook prettig en gewaardeerd. Jammer dat vanwege Covid het een jaar duurde voordat ik aan de beurt was. Werd tussendoor gebeld dat er vanwege afmeldingen ik de volgende dag kon komen. Gelukkig was dat mogelijk en bedankt hiervoor. Het restaurant is een grote minpunt. €5,- voor een belegd broodje vind ik voor in een ziekenhuis belachelijk.
Ik ben heel erg tevreden over het ziekenhuis . Ik kom er zelf helaas maar al te vaak omdat ik diabetes type 1 heb met alle ellende die er bij komt kijken maar de verpleging heeft altijd goed gedaan en als je zelf met bepaalde vragen zit krijg je gewoon fatsoenlijk antwoord en kijken ze met je mee . Ja en natuurlijk klikt het niet altijd maar ook dan kun je aangeven of je het er mee eens bent of niet . Ze praten daar gewoon Nederlands dus ...... En soms moet je gewoon wat langer wachten maar wat wil je het is een ziekenhuis Ik vind dat mensen niet zo moeten zeuren
Afschuwelijk! 2,5 uur gewacht. En om half 11 s’ avonds een afspraak gemaakt op de eerste hulp. Vaak aangegeven dat mijn broertje zich niet goed voelt en het gevoel had weer flauw te vallen daar deden zij precies niks mee. Aangeven of de vitale functies gemeten konden worden kreeg ik als antwoord terug “ik heb maar 2 arme en benen”. Uitentreuren pas rond een uur of 1 vertrokken.
Zelden zo'n bot mens meegemaakt. Het enige wat ik kreeg tijdens het maken van röntgenfoto's waren commando's. Geen hallo, geen dag. Wel een deur die achter mij werd dichtgeslagen. Ik snap niet dat je met mensen gaat werken als je er klaarblijkelijk totaal geen zin in hebt of enige empathie kunt tonen terwijl mensen daar zo kwetsbaar zijn. Zoek een computerjob. Echt een vervelende ervaring. Geen reclame voor het verpleegkundig vak.
Enorm fijn en vakkundig ziekenhuis met hardwerkend, kundig en lief personeel. Tijdens een mini vakantie door omstandigheden in het ziekenhuis beland maar het was een prima ervaring. Zeker vergeleken met het NoordWest ziekenhuis in Alkmaar. Apeldoorn mag trots zijn op haar ziekenhuis!
Telefonisch contact is hier écht waardeloos. Brieven die verkeerd gaan , partijen die niet op de hoogte zijn van elkaars verhalen. Geen duidelijke communicatie , voor een persoon die hier nieuw komt is een complete waslijst aan vragen / informatie in 1x heel veel! Parkeren is hier te doen.
Stuurt mijn vader brieven op 11 september om 14:00 in de middag dat hij op 11 september om 10:00 een belangrijke scan heeft. Urgente dingen die moeten gebeuren worden gewoon in een laatje gelegd en niet meer naar om gekeken.
De polie's zijn al maanden niet te bereiken. Alleen terugbel verzoeken die dan een dag later pas kunnen. Herhaalrecepten aanvragen is vernieuwd, werkt nog niet blijft op even geduld staan.
Ik ben in het algemeen zeer tevreden met het Gelre ziekenhuis. De hulp en behandelingen die ik tot nu toe heb gekregen zijn van gemiddeld tot goed. Een en ander is afhankelijk van de 'persoon achter de' hulpverlener.
Goed geregeld, altijd hulp aanwezig om te helpen bij scan oid. Beter blijf je er weg maar als je er moet zijn dan ben je op de goede plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid