facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geli Gelato

Geli Gelato

Info

Verkoop ambachtelijk italiaans ijs en Hawaian Shave Ice in Purmerend in uw wijk en bij evenementen geligelato ijscokar.

Geschiedenis

Geligelato verkoopt Ambachtelijk Italiaans schepijs en Hawaiaans Shave Ice.
Rechtstreeks vanaf de ijskar, in de wijken in Purmerend en bij evenementen. U kunt ons ook boeken voor een feestje of speciale gelegenheid. Ook bij een buurt BBQ is een ijsje natuurlijk een leuke afsluiting van de avond. Voor meer informatie of om in contact te komen met ons, kunt u ook de website bezoeken.
http://www.geligelato.nl

Adres: Monteverdistraat 28, 1447na Purmerend
Stad: Purmerend
Route: Monteverdistraat 28
Postcode: 1447na



op zoek naar gerelateerd: IJscoman Purmerend, IJskar huren Purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Astrid's Foodtruck Astrid's Foodtruck 832 meter Twee keer besteld bij Astrid en dit is het enige wat ons echt terug brengt naar Griek...
Rolling Pizza Truck Rolling Pizza Truck 2 km Heerlijke pizza’s! Ter plekke bestellen en meenemen of een belletje van tevoren om ee...
Recensies
Gevraagd of hij langs wilde komen om een groep mensen te laten verrassen met ijsjes. Zonder problemen en met veel verschillende smaken 50 mensen blij kunnen maken. Echt een aanrader. Leuke man met plezier voor zijn werk.
Afgelopen vrijdag heeft m’n dochter ijsjes uitgedeeld op school voor haar verjaardag . Natuurlijk niets leuker dan dat de ijscoman voor komt rijden met een leuk ijscokarretje en vrolijk deuntje en dan ook nog 8 verschillende smaken mee heeft om uit te kiezen. Succes gegarandeerd!
Hij zorgde voor een ontuitwisbare indruk voor zo’n 30 kinderen op onze bruiloft. Geheel als verrassing ingepland. Verschillende soorten smaken horentjes en aparte soorten ijsjes.
erg leuk idee voor na feestjes bbq enz top geregeld erg lekker ijs echt een aanrader
Top afsluiter bij de verjaardag van ons zoontje! Heerlijke smaken, gezellige ijscoman met Italiaanse muziek op de achtergrond. Bedankt Harold ! Tot de volgende keer .
Lekker ijs elke woensdag op het park. Kom je ok lekker ijs halen
Gister na de bbq de ijsco kar ingehuurd. Was een groot succes! Lekker ijs en gezellige ijscoman. Helaas viel het weer wat tegen maar met het gezellige italiaanse muziekje erbij en het heerlijke Italiaanse ijs waanden we ons toch een beetje in Italië!
Mijn vrouw en ik gaan voor de chocolade zeezout en de caramel zeezout, maar de kidz hebben liever smurf en aardbei!! Komt altijd bij ons door de wijk wheermolen rijden. Heerlijk ijs en altijd vrolijk.
Lekkere ijsjes, keuze uit 8 heerlijke soorten! Ook een toppertje voor een fancy fair of een bedrijfsfeest :-
Voor de verjaardag van onze kleindochter kwam de ijscoman. Ontzettend geslaagd. Lekker ijs. Goede service en vriendelijkheid. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid