facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geldvoorelkaar.nl

Geldvoorelkaar.nl

Info

crowdfunding via www.geldvoorelkaar.nl

Geschiedenis

crowdfunding via www.geldvoorelkaar.nl



"Geldvoorelkaar. nl is het grootste en meest ervaren crowdfunding platform van Nederland.Via Geldvoorelkaar. nl vinden ondernemers en vastgoedbeleggers passende financiering, zodat hun bedrijf kan groeien. Ondernemers starten bijvoorbeeld een nieuwe franchisevestiging, leggen grotere voorraden aan, kopen een schip, beleggingsvastgoed of een nieuwe machine.Laat u ook ondersteunen door tienduizenden investeerders en zij worden de motor achter uw ambitie.Of investeer via Geldvoorelkaar. nl en help MKB-ondernemers om hun ambitie waar te maken.In 2020 en 2021 zijn wij uitgeroepen tot beste zakelijk crowdfundplatform van nederland."
Adres: Gebouw 'Vonk360', Traverse 3, 3905 NL Veenendaal
Telefoonnummer: 085-27 33 465
Stad: Veenendaal
Route: Gebouw 'Vonk360', Traverse 3
Postcode: 3905 NL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Geld voor elkaar particulier, Crowdfunding platforms Nederland, Geldvoorelkaar rente, Geld voor elkaar projecten, Crowdfunding rente, Crowdfunding projecten, Investeren crowdfunding Nederland, Crowdfunding MKB
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ditters Makelaars en Hypotheken Ditters Makelaars en Hypotheken 9 km Ik ben supergoed geholpen bij het zoeken van een goede hypotheek, het kopen van mijn ...
Rosfinanciallease.nl Rosfinanciallease.nl 9 km Al jaren een ontzettend fijn gevoel bij de heren van ROS Finance, super snel en direc...
Brom Administraties Brom Administraties 9 km Brom Administraties neemt al uw administratieve zaken uit handen en geeft er fianciël...
CMC Groep CMC Groep 9 km Goed vakkundig en snel alles geregeld
Recensies
Geldvoorelkaar toont een rating die een indicatie van het risico geeft. Dit risico op wanbetaling is per jaar, dus bij een project van 5 jaar en default van 1,5% is er ca. 7,5% kans op wanbetaling over het hele traject als het risico ongewijzigd zou blijven. De vermelde default in combinatie met rentes van rond de 7% zou een mooi rendement van richting 5% op kunnen leveren. Hierbij koos ik voor een spreiding, door aan ca. 100 projecten mee te doen met een klein bedrag. Na ruim 5 jaar ervaring is de conclusie dat er meer failliet zijn gegaan dan verwacht. De incassotrajecten leveren weinig op, en wat er valt te halen gaat deels op aan kosten. Veelal heeft de geldlener geen vastgoed in bezit. Verder werkt het platform goed. Maar het rendement viel tegen. Dit kwam overigens niet door de coronacrisis, de projecten waren daarvoor al mis gegaan. Ik heb al met al mijn inleg terug en een rendement rond 1,5%. Een bekende die grotendeels in andere projecten zat, heeft 2,8% gehaald. Geldvoorelkaar geeft zelf een rendement van gemiddeld rond 4,5% aan als gemiddelde van alle afgeronde projecten.
Geld voor elkaar is een crowdfunding platform dat te vertrouwen is wat betreft dat je op de hoogte wordt gehouden over projecten waarin jij hebt geïnvesteerd. Afspraken worden zeker nagekomen. Over projecten wordt ik telkens op de hoogte gehouden. Echter van de ca. 15 bedrijven waar ik in investeerde gingen ongeveer 3 van deze meerdere bedrijven failliet, waarvan 1 voor de corona al na 2 maanden heb het allemaal niet exact bijgehouden .. weet dat je in dat geval een deel of geheel van het resterende terug te betalen bedrag aan jou + resterende rente kwijt bent. investeren bij geld voor elkaar kan jou dus ook geld kosten, weet dit. dus ga je investeren... praat dan eerst eens met de ondernemers of ga bij ze op bezoek, want alleen dan weet je waar je in investeert. Investeren is geweldig, maar tegelijkertijd van betekenis zijn om te geven vanuit ware compassie is subliem. Ik word graag niet gecontacteerd gebeld met de eigenaar van Geld voor Elkaar naar aanleiding van dit stukje schrijven!
Fijn contact gehad met de medewerkers van geldvoorelkaar die ook echt veel tijd investeren om jou te kunnen helpen met een lening. Hartstikke bedankt voor de goede service!
Zeer tevreden over de dienstverlening van Geldvoorelkaar.nl. Ik heb goede ervaringen als investeerder en sinds kort ook als lener. Het team is enthousiast, servicegericht en de verschillende afdelingen werken goed samen. De investeringsaanvragen worden terecht kritisch getoetst. Onze crowdfunding was binnen 1 minuut volgeschreven dankzij uitstekende voorbereiding, planning, communicatie en redactie van onze pitch. Hulde! Ik raad iedereen aan om deze alternatieve en volwassen manier van duurzaam lenen/investeren te gaan gebruiken.
GVE is zeer kritisch naar geldleners toe, maar wij hebben dat als positief ervaren. Het zet je als ondernemer op scherp, uiteindelijk gaat het niet zozeer om het geld binnen halen maar dat je een rendabele onderneming opricht. Een gedegen ondernemingsplan met financiële onderbouwing leert je veel over hoe je je onderneming neer gaat zetten. Goede ondersteuning en goede communicatie van GVE. Wel hebben we als beginner gemist wat er precies verwacht werd en dan zit je er al helemaal in. Maar dat is ook een beetje gebrek aan ervaring denk ik. Binnen 10 minuten was ons horecaproject vol geschreven dus blij verrast.
Er worden teveel projecten aangenomen waarbij het rendement te laag is, en daardoor het risico te hoog is voor de lener.. Het ziet er allemaal leuk en gelikt uit, maar na 10 investeringen gingen er binnen een paar jaar 3 failliet! Denk goed na voordat je geld leent, aandelen en obligaties zijn veiliger omdat je daar direct afstand kan doen van je posities.
Als "lener" verschillende projecten gedaan met GVE. Het eerste project was in 2013. Toen liep alles redelijk soepel. Binnen een paar weken geregeld . Alles netjes terugbetaald. Het tweede project ging iets lastiger. Want de voorwaarden zijn toen aangepast. Maar ook dit project binnen een paar uur vol. In 2019 een derde project. Drama. Zoveel eisen. Net een bank, maar nog erger. De voorlichting was heel slecht. De begeleiding ook niet bijzonder. Maar nu zitten we in de corona. Zaak dicht en geen omzet. Lastig om de lopende termijnen te voldoen. We proberen als sinds begin dit jaar een oplossing te bespreken, maar totaal geen reactie. Al 3 maal contact proberen leggen, echter zonder feedback. Ik dacht eerst dat ze niet meer bestonden. Maar dat is niet het geval. Moest er ooit nog een project komen, dan gaan we toch een andere aanbieder zoeken denk ik.
Mijn ervaring: Blift weg als een investeerder! Positief reviews van geldnemers, makkelijk geld voor hen. Geïnvesteerd in 13 projecten, waarvan 4 failliet sommige met een PD onder 1. Jaren zonder betalingen of nieuws. Ik hoop om mijn initiële investering gewoon terug te krijgen. Update: 5 projecten failliet!
Ik ben heel erg tevreden met de werkwijze van GVE. Goed, betrouwbaar, duidelijk. Heel veel uiteenlopende mooie projecten. Mijn eigen project was binnen 2 dagen vol geschreven. Niet verwacht maar  zo snel kan het gaan. Bedankt voor het vertrouwen. Op naar de uitbreiding in de volgende stap van mijn onderneming. Dankzij GVE kan ik dit nu realiseren.
Samen met Geldvoorelkaar het project van mijn vrouw, te weten een pand aankopen voor het Naaiatelier Past Het Aan, tot stand gebracht. De voorbereiding en de tot stand koming van het project in nauw overleg is voortreffelijk verlopen. Zeer aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid