facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelders Vlees

Gelders Vlees

Info

Eerlijk vlees willen we allemaal, zonder toevoegingen, antibiotica, suiker en groeihormonen.

Geschiedenis

Eerlijk vlees willen we allemaal, zonder toevoegingen, antibiotica, suiker en groeihormonen. Dieren die een goed leven hebben gehad dat vinden wij belangrijk. Onze dieren leven in de Bommelerwaard, een streek in het zuidwesten van de provincie Gelderland. Het gebied tussen de rivieren de Waal en de Maas wordt al eeuwenlang bewoond en bewerkt, in alle rust en schoonheid. Onze dieren hebben het beste dieet en voldoende lichaamsbeweging, dit zorgt voor een intense smaak en een uitstekende kwaliteit van het vlees. Gelders vlees biedt u de mogelijkheid om in de meest pure zin van het woord te genieten van een heerlijk stukje vlees uit de regio.

Bestellen is eenvoudig via onze overzichtelijke website. Alles wordt verpakt en verzonden in een geïsoleerde box naar het opgegeven adres in Nederland.

Adres: Zaltbommel (gemeente)
Stad: Zaltbommel


Recensies
De vleesproducten zijn van prima kwaliteit. Door drukte kan emailverkeer soms wat staccato en incompleet zijn. Aandachtspuntje.
Daar heerlijk gegeten. Veel keus. Vriendelijk personeel. Gratis voor de deur parkeren. Werken ook erg hygiënisch zo is er een apart apparaat voor kontante betalingen.
Prima prijs voor goede producten. Beste slager van de Bommelerwaard ook voor BBQ.
Vriendelijke service, lekkere broodjes en de mogelijkheid om even lekker te zitten.
Na 2x een vervelende ervaring te hebben gehad komen we er niet meer. Schijnbaar is het normaal om mensen die na je binnen komen eerst te helpen, aangezien dat vaste klanten zijn. En mag je dus als 'vreemdeling' wachten tot je een ons weegt.
Heerlijk gelunched.. Dit bruine pistoletje met pittige kip was fenomenaal! Echt hééél fijn.. Vriendelijk personeel, hygiënische zaak, enorm veel keus, prima bereikbaarheid.. Wel wat prijzig, maar dat is het waard..
Keurig verzorgde BBQ voor ons appartementencomplex meer dan voldoende voor iedereen gewoon geweldig
Vriendelijk personeel en een breed en heerlijk assortiment. Kom hier met meerdere collega's graag lunchen!
Schitterende zaak, heerlijk vlees, supervriendelijke mensen, en meer dan genoeg parkeerplek voor de deur.
Als je iets wil, dat niet heel gangbaar is, dan begrijpt het personeel er niets van en de slager is nergens te vinden. Het is er niet goedkoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid