facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelateria Prego

Gelateria Prego

Info

Gelateria Prego heeft 2 locaties:
Oude Bredaseweg 1, 4871 AB Etten-Leur - 076-5030479
Lange Brugstraat 1, 4871 CL Etten-Leur - 076-7200850



"Het lekkerste en vers bereide Italiaanse ijs van Etten-Leur en omstreken"
Adres: Oude Bredaseweg 1, 4872 AB Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0765030479
Stad: Etten-Leur
Route: Oude Bredaseweg 1
Postcode: 4872 AB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:00
Dinsdag: 13:00 - 21:00
Woensdag: 13:00 - 21:00
Donderdag: 13:00 - 21:00
Vrijdag: 13:00 - 21:00
Zaterdag: 13:00 - 21:00
Zondag: 13:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: openingstijden prego etten-leur, IJs Etten-Leur, Scoop Etten-Leur, Facebook Prego, Prego vacatures, IJssalon Oudenbosch, openingstijden scoop etten-leur, Prego menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scoop ijs Scoop ijs 133 meter Ijs kwaliteit is duidelijk beter dan Prego, maar de bediening en voorkomen van de eig...
Happy Ice & Chocolate Happy Ice & Chocolate 2 km Happy Ice & Chocolate Etten-Leur verkoopt dagelijks verschillende soorten ambachtelij...
IJsboerderij Heidehoeve IJsboerderij Heidehoeve 4 km Heerlijk ijs en leuk gezinsuitje
Recensies
Heerlijk “ijskoffie” Granite al caffe Zou graag een kaart zien wat er allemaal beschikbaar is. Bijv welke koffie soorten.
Vanille ijs smaakt naar citroen. Na 1 hapje gemeld dat de vanille-ijs naar citroen smaakt. Een foutje kan altijd gebeuren maar werd niet serieus genomen. De enige juiste reactie was geweest: wat vervelend u krijgt van ons een nieuw bakje, excuses en bedankt voor het melden. Reactie was: oh dan zal er wel een stukje citroen in hebben gezeten. Ja !!! En bak vol ! Daarom 1 ster. Maar eigenlijk is die nog te veel.
Vandaag rond half drie ijsje met drie bolletjes gekocht voor € 3,80. IJs is prima, behoorlijk aan de prijs. Daarbij komt ook nog dat ik nog € 0,60 moest betalen voor het hoorntje om het ijs in te doen! Heb ik nog nooit meegemaakt dat je om je ijsje te kunnen vervoeren, je apart voor het hoorntje moet betalen. Even absurd als belachelijk. Dat geeft een bittere nasmaak aan dit ijsje.
Zojuist ijsje besteld. Echter bleek er in bakje geen vanille ijs te zitten maar citroenijs ! Ik heb dit na 1 hapje direct gemeld. Hier werd op gereageerd als: sorry kan gebeuren misschien zit er beetje Citroen ijs in de bak met vanille ijs . Mijn inziens beetje fout zo te reageren. het ijs was niet op bakje zat nog vol 1 hapje uit geproefd Stel in ieder geval voor het ijs te vervangen voor nieuw ijsje. is duur genoeg. Jammer …….
Jammer dat het meisje kletsen met een bekende belangrijker vond dan helpen om de rij wachtende klanten te voorzien van ijs. Daarna sopte ze de tafels gooide het doekje weg en ging ijsscheppen zonder handen te wassen.
Heerlijk ijs en je kan er ook gezellig zitten, ze zijn niet gierig, kom er graag tegenwoordig.. vooral Caramel zeezout is zo lekker...
Na eigen mening is prego echt een aanrader. Super goede kwaliteit en sinds kort ben ik er ook achter gekomen door in een filiaal van prego te zijn geweest dat prego ook ijs verkoopt waardoor er meer mogelijkheid is gekomen tot eventuele nieuwe klanten. MITS prego dit soort ijs het op dat moment heeft. En waarom ik het ijssoort er niet bij kan vermelden wat ik heel jammer vindt ik weet even niet meer precies of het nu gaat om suikervrij ijs of iets in die soort categorieen Dus vandaar dat ik het er helaas niet bij kan vermelden maar ik weet wel dat het er is.
Langere wachtrij dan de andere ijssalon in Etten-Leur. Dit ijs is meer op melk basis gebouwd en is anders dan de andere ijssalon waar het op waterbasis is. Genoeg keuzes smaken hebben een authentieke flavor maar de smaken absoluut niet. Zeker waard naar toe te gaan, al zijn hun bolletjes geen bolletjes maar meer scoops.
Il miglior gelato arriva da Prego Het lekkerste ijs komt van Prego Door 2 zeer enthousiaste en gedreven medewerkers geholpen, ondanks de warmte gaan ze onverminderd door, dit in tegenstelling tot de collega's aan het van Bergenplein in Etten-Leur waar 21.00u ook echt 21.00u is. Maar kwaliteit is wat er wordt geboden in veelvoud en zonder ijskristallen. Lekker koud, vol van smaak en romig tot de laatste hap.
Heerlijk ijs. Vriendelijk personeel en hele grote bollen ijs. Ik bestelde een hoorntje met 2 bollen. Vriendin hoorntje met 3 bollen. Personeel gaf aan dat het dan wel groter hoorntje werd. dlDat vond ze prima. Toen ik ging afrekenen betaalde ik 4 euro ipv 3,50. Ik vroeg hoe dit zat en mevr gaf aan grote hoorntje 50 cent duurder is. Zo gelaten maar staat bord boven de ijsjes 3 bolletjes in hoorntje voor 3,50 beetje vreemd dat je dan 50 cent meer kwijt bent terwijl het niet in het kleine hoorntje past. Voor deze prijs kon je ook hoorn met 1 bol en hoorn met 2 bollen kopen. Pas je prijs even aan of geef je personeel goede informatie. Heel stom.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Gelateria Prego met het openbaar vervoer


Etten-Leur, Stadskantoor 190 meter
215
Etten-Leur, Stadskantoor 200 meter
215
Etten-Leur, Centrum 250 meter
311
312
316
611
Etten-Leur, Centrum 280 meter
215
216
219
225

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid