facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelateria Maxim's

Gelateria Maxim's

Geschiedenis

Welkom bij Gelateria Maxim’s uit Leiden! Mijn naam is Maxim en mijn passie is ijs. Italiaans ijs zoals Italiaans ijs hoort te zijn. Met pure liefde gemaakt. De mooiste smaken krijg je alleen door het gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten. Il Gusta della Natua! De smaak van de natuur.

Adres: Nieuwe Rijn 32 , Leiden 2312 JV, NL
Telefoonnummer: 071 512 4218
ln.smixam-airetaleg@ofni
Stad: Leiden
Route: Nieuwe Rijn 32
Postcode: 2312 JV


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-18:00
Woensdag: 11:00-18:00
Donderdag: 11:00-18:00
Vrijdag: 11:00-18:00
Zaterdag: 11:00-18:00
Zondag: 11:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: ijssalon leiden, italiaans ijs leiden, beste ijs leiden, ijssalon leiden centrum, ijssalon leiden openingstijden, ijssalon leiden vacatures, ijssalon leiderdorp, ijssalons leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maciotto Maciotto 177 meter Zelfs een heel stuk om gereden voor onze pizza's :
Recensies
We werden geholpen door een meisje dat geen Nederlands sprak Engels?. In ieder geval begreep ze de vraag of we een smaak mochten uitproberen tot drie keer toe niet en begon ze al met het opscheppen van het bolletje ijs. De hygiëne is ver te zoeken, het hoorntje werd gewoon met de blote hand die ook geld aanraakt vastgepakt. En dit gebeurt echt nooit bij de ijssalon waar ik normaliter naartoe ga. We gingen buiten op een bankje zitten en tot onze grote verbazing had degene naast ons ijsbollen die bijna 2x zo groot waren. Erg duur voor wat je krijgt hoorntje met 2 bolletjes ijs kost €5,- en de smaken vielen tegen. Erg jammer. Voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar.
Wij komen hier al jaren, het beste ijs van Leiden. Het ijs wordt ter plekke bereid door de eigenaar, er is een glazen wand zodat je kunt zien hoe het ijs bereid wordt. Er zijn heel veel verschillende smaken ijs, maar je kunt er ook een lekker kopje koffie drinken met wat lekkers erbij. Vriendelijk personeel.
Best lekker ijs. Soetenso is echter de beste. Prijs echt veel te duur voor de kleine bolletjes die je krijgt. €5 euro voor 1 ijsje met 2 bollen is echt niet passend.
Ijs is lekker maar hier krijg je veel te weinig ijs voor je geld, €2,75 voor een klein bolletje, veel te duur
Ijs is lekker, maar het personeel is arrogant. Volgende keer eten we ijsjes gewoon weer een paar meters verderop bij Danice.
Een ijskoffie voor 6 euro 10. Prima ijskoffie maar zeer aan de prijs voor wat je naar verhouding krijgt. 1 keer maar nooit weer.
de bol limoncello ijs was echt zalig! Ik had ook lekker een bol straciatella genomen. Heb alleen nog nooit meegemaakt dat er dan geen chocolade stukjes inzaten.. toen ik het aangaf kreeg ik te horen dat dat nou eenmaal kan gebeuren en kreeg ik een klein stukje afgebroken chocolade op mn ijsje.. bijzonder
Smaak is ok, €2,50 voor het piepkleine bolletje is echt teveel!
We hebben hier met een ijsje gegeten. Was heel lekker maar niet goedkoop. Als we na afloop de luier van de baby wouden weg gooien ontstonden er problemen. De eigenaar volgde ons tot op straat, maakte een scène en eiste om terug te gaan om de pamper terug uit de vuilbak te vissen! En dat terwijl we er net zoveel geld uitgaven. Een dikke 0 op klantvriendelijkheid dus!!
Hier een ijsje gegeten vandaag. Ijsje was erg lekker en het hoorntje ook. Dame achter de balie stond alleen op een zonnige zondag, en moest daarom wel even wachten maar ze werkte heel hard en bleef vriendelijk tegen iedereen, dus complimenten voor haar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid