facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelateria Elisa

Gelateria Elisa
"Ambachtelijk Italiaans IJs!Bij een bestelling vanaf minimaal € 10,- gratis bezorging in Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar, Opmeer en Noord Scharwoude."
Adres: Middenweg 235, 1701 GC Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31 6 48186851
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenweg 235
Postcode: 1701 GC


Recensies
Om 2100 uur besteld, er werd gezegd dat de bestelling er hooguit rond 2200 uur zou zijn, prima. Om 2300 uur komt de bezorger hier nog eens een keer aanlopen met de bestelling niet naar hem toe, hij kan er ook niks aan doen. Op het moment dat wij naar bed willen gaan komt de bezorger nog eens aan, zonder uberhaupt ook maar een telefoontje te hebben gegeven dat het later zou worden. Eerder ook al 2 keer een slechtere ervaring gehad betreffende het veel te laat komen 1900 uur bestellen en pas 21.30 aan komen zetten en een keer dat de helft van een ijscoupe beker nog maar net aan was gevuld. Vandaag de volgende dag zijn we gebeld door de eigenaar, welke duidelijk gefrustreerd was omdat het zo was gelopen, en n.a.v. onze slechte review. We hebben als goedmaker wel ons geld terug gekregen. Voor ons is 3x scheepsrecht. Wij zullen hier dan ook niet meer bestellen.
Heerlijk Italiaans ijs, met veel keuze aan verschillende smaken. Wat ik bij andere ijssalons vaak tegenkom zijn klontjes/kristallen in het ijs en hier zijn deze afwezig en het ijs heeft een zachte textuur. Bovendien smaakt het ijs 'natuurlijk' en niet al te zoet. Men kan binnen of buiten zitten en de bediening én de prijs is vriendelijk.
Hele kleine bollen voor de prijs en niet bijzonder lekker ijs. Smaakt nep, 100% niet zelfgemaakt 'echt Italiaans'. Niet voor herhaling vatbaar, grote teleurstelling. We houden het bij Pinoccio voor de echte topper <3
Heerlijk ijs gegeten op mijn verjaardag. Lekkere smaken, geholpen op een fijne manier, en dat terwijl de opstart nog bemoeilijkt werd door een stroomstoring. In alles top!!
Heerlijk ijs. Ze laten je zelfs een smaak proeven als je niet zeker weet of je daar echt een bolletje van wilt en hun limoncello ijs was heerlijk volwassen met een zoete start en bittere nasmaak.
Ijs was heerlijk, alleen de bezorging verdient wat mij betreft maar 1 ster, heb namelijk ruim 1,5 uur op mijn bestelling moeten wachten.
Super lekker Gelato! Grazie Elisa.
Mooi ingericht, mooie ijscoupes. En lekker natuurlijk *-*
Heerlijk ijs, maar ook heerlijke koffie!! En je word altijd super vriendelijk geholpen.
Lekkere ijsjes en sorbets. Wat ik alleen jammer vind is de babybedje in het hoekje. Vind het nog steeds jammer dat mensen dat doen , hun kind mee nemen naar het werk. Ook al ben je de eigenaar . Maar dat even terzijde. Genoeg smaken om uit te kiezen en nog lekker ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid