facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gekkepoppen

Gekkepoppen

Info

Verhuur van Abraham & Sarah poppen, ooievaars, beschuiten, geboorteborden. Meer dan 130 modellen en eigen bezorgservice in Twente, Achterhoek en Salland.

Geschiedenis

Welkom bij Gekkepoppen, het bedrijf met de grootste keus Abraham en Sarah poppen van Nederland.

Wilt u iemand verrassen met een Sarah, Abraham of ooievaar, dan bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. Wij verhuren klassieke en opblaas Sarah, Abraham poppen en geboorteartikelen in Hengelo Enschede, Almelo, Enter Rijssen, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen, Denekamp, Nijverdal, Eibergen, eigenlijk in heel Twente, Salland en de Achterhoek.
U heeft geen tijd of niet de materialen in huis om een pop te maken, geen probleem. U besteld via onze website of telefonisch en wij brengen en halen uw bestelling bij u thuis of op uw werk.

Onze poppen zijn weerbestendig.

Bezorgen en ophalen doen wij 's avonds tussen circa 18.30 uur tot 21.30 uur. Het aflevertijdstip krijgt u bij de bevestiging door. Wilt u uw bestelling liever zelf afhalen, dat is mogelijk tussen 18.00-19.00 uur.
Wilt u een pop in eigen kleding, dat kan ook. De kleding dient u dan voordien bij ons langs te brengen en wij kleden de pop er dan mee aan

Groeten Team Gekkepoppen



"Zoe je een leuke, unieke of grappige Sarah of Abraham pop....een opblaasbare of een klassiek model...in Twente of de Achterhoek...? Dan ben je bij Gekkepoppen op het juiste adres. Keuze uit 140 modellen!! We leveren als enige verhuurder standaard alles mee om het opblaasfiguur op te zetten incl een geluidsreducerende box voor de blower.Is er een baby geboren? Ook hiervoor kun je bij ons kiezen uit meer dan 50 geboorteborden, ooievaars en grote opblaas baby's.Wij verhuren onze artikelen in een nette en goede staat.Geen tijd om zelf op te halen? Maak dan gebruik van onze eigen bezorgservice. Wij bezorgen tot 30 km om Hengelo.Kijk snel op onze site voor het verrassende assortiment."
Adres: Langelermaatweg 197-51, 7553hj Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0652299636
Stad: Hengelo
Route: Langelermaatweg 197-51
Postcode: 7553hj


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Abraham pop huren Hengelo, Opblaas Abraham, Abraham huren Enschede, Sarah pop huren Almelo, Kant en klare Sarah pop, Kleine Sarah pop huren, Opblaas verhuur, 25 jaar pop huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ballonnenhuren.nl Ballonnenhuren.nl 3 km Voor de mooiste ballonnenbogen en pilaren
Scheurinkverhuur  Opblaasfiguren en feestpoppen Scheurinkverhuur Opblaasfiguren en feestpop... 3 km Hier al meerdere keren geslaagd voor het huren van een abraham of sarah
Lederhosenwinkel.nl Lederhosenwinkel.nl 40 km Op het laatste moment op de laatste dag voor de vakantie, het idee gekregen om een le...
Recensies
Al meermaals oplaaspoppen bij gekkepoppen besteld. En nu voor het eerst een geboortebord! Altijd goede service!
Na drie keer hier een pop te hebben gehuurd geeft de verhuurder bij terugbrengen van de 3e pop aan dat er een paar plastic pionnetjes missen die in het krat zouden hebben gezeten. Wij weten zeker dat deze er niet bij zaten en zelfs niet eens wisten dat dit er normaal wel bij zat. Een vrouw bemoeit zich er ook mee en zegt dat ze zeker weet dat ze dat aan de oude man die het opgehaald had heeft meegegeven. Dat kan niet waar zijn omdat ik zelf de persoon was die het opgehaald heeft en ik de vrouw toen niet eens heb gezien. Wij hebben de eer aan ons zelf gehouden, €7,50 betaald en aangegeven dat we hier niet terugkomen. Dus wees gewaarschuwd als je hier zou huren: maak foto’s van wat je meekrijgt want ze maken achteraf een hoop heibel!
Goede pop, goede prijs. Leuke producten bij te bestellen en ze klantvriendelijk als de bestelling gewijzigd moet worden. Verder goed en snel in contact. Volgende keer kom ik er weer!
Mooi assortiment allerlei opblaasbare poppen. Let wel op wanneer je hier komt halen of brengen, de openingstijden zijn beperkt.
Wij wilden een pop bestellen geen alternatief aangegeven, wilden we ook niet. Wij hebben daarop een mail gekregen dat deze niet beschikbaar was. Hierbij ben ik er vanuit gegaan dat het daarmee afgehandeld was en heb er daarna ook niet meer aan gedacht mijn fout. Vanmorgen een bijzonder onvriendelijke dame aan de lijn gehad dat we alsnog hadden door moeten geven dat we geen alternatief wilden en dat we nu ingepland stonden op de route voor komende vrijdag nu maandag. Met welke pop dan, vraag ik mij af. Het was echt een bijzonder klant onvriendelijk gesprek, dat viel me behoorlijk tegen. De eerdere ervaringen waren goed. Wij hebben met onze vriendengroep al best vaak een pop bij hun besteld die ook altijd keurig werd geleverd door vriendelijke bezorgers, maar wilde deze negatieve ervaring toch kwijt.
Geweldige service, aardig, snel, goede kwaliteit! Aanrader!!
Super goede service! En een ruime keuze aan gekke poppen. Echt een aanrader!
Betaal geen borg. Die kregen we niet terug wegens zogenaamde onbewezen schade. Eigenaar liegt over het geven van instructies en vindt het nodig om op een kritische review te reageren met een vreemd verhaal over omstandigheden waarbij de pop niet gebruikt mag worden. Had hem dan niet verhuurd. Ze hebben hem zelf opgezet en het was duidelijk wat de weersomstandigheden waren. Wel verhuren, maar vervolgens verwachten dat er geen gebruik van gemaakt wordt. Mensen pas op!
Bijzonder leuke winkel waar je van alles kunt huren voor een bijzondere gelegenheid. Gewoon rondkijken en je doet leuke ideeën op.
Nu meerdere keren een pop gehuurd bij Gekke Poppen en dat is iedere keer goed bevallen. Ook wanneer er op korte termijn last minute iets gehuurd moest worden was dit mogelijk. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid