facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geertsma Balk

Info

Via Geertsma in Balk kunt u zich verzekeren, sparen en een hypotheek afsluiten. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Een afspraak maken is niet nodig.

Geschiedenis

Bij Geertsma vinden we het belangrijk om een goede band op te bouwen met onze klanten. Alleen als we onze klanten kennen, weten we welke verzekeringen ze nodig hebben, welke hypotheek bij hen past en met welk spaar- of beleggingsplan ze hun kapitaal kunnen opbouwen.

Geertsma op Facebook
Het opbouwen van een relatie doen we het liefst via persoonlijke gesprekken. Daarom zijn we niet heel actief op Facebook. Vanzelfsprekend kunt u wel contact met ons opnemen via deze Facebook-pagina. Ook delen we via deze weg graag onze kennis met u.

Kantoor in Balk
In ons kantoor in Balk, Friesland, nemen we de tijd voor onze klanten. Met de specialismen die we in ons bedrijf hebben opgebouwd, gebeurt het geregeld dat iemand na het hypotheekadviesgesprek met Annetta, meteen aanschuift bij Annemiek om meer te horen over de spaarmogelijkheden bij de Regiobank. Daarvoor hoeft u bij ons geen afspraak in te plannen.

Levenslang advies
Wanneer u bij ons een verzekering, hypotheek of bankrekening afsluit, houden wij voor u in de gaten of dit het beste product blijft voor uw situatie. Als er in uw situatie iets verandert, kunt u dat laten weten via deze website, via e-mail of door te bellen naar 0514-603360. Langskomen bij ons op kantoor, mag natuurlijk ook altijd. Dat geldt ook voor het melden van schades: we gaan direct na de melding voor u aan de slag om de afhandeling in gang te zetten.

Samenwerking met specialisten
Soms heeft u behoefte aan advies waarin wij bij Geertsma niet zijn gespecialiseerd. Dan verwijzen we u graag door naar specialisten waar wij vertrouwen in hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mediators, juristen of fiscalisten.

Adres: Eigen Haard 33, 8561 EX Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514603360
Stad: Balk
Route: Eigen Haard 33
Postcode: 8561 EX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Slecht krijg geen antwoordt op mijn mail, zoek wel een ander.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid