facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geertsema Slaapcomfort Winsum

Geertsema Slaapcomfort Winsum

Info

De slaapspeciaalzaak van het noorden. 1600 m2 showroom in slapen, gecombineerd met gediplomeerde adviseurs.

Geschiedenis

Met gediplomeerd personeel en een grote aandacht voor een ergonomisch juiste lighouding, is Geertsema Slaapcomfort een niet te missen bestemming in uw zoektocht naar een nieuw bedsysteem of aanverwante producten.

Adres: Het Aanleg 7, 9951 SJ Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595-444344
Stad: Winsum
Route: Het Aanleg 7
Postcode: 9951 SJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ombouw ledikant
Recensies
SUPERZAAK! Voordat u beslist over een nieuw bed moet u zeker eerst hier langs gaan! Ze nemen alle tijd voor advies en opmeten en zoeken daarna pas het bed/matras/bodem dat voor u het meest geschikt is. Levering en service is ook top! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik nu eindelijk echt uitgerust en ZONDER PIJN in bed lig en 's morgens opsta!
Een tijdje geleden hebben wij een bed gekocht. En we zijn nog steeds zeer te vreden. De keuze uit bedden is groot. Daarnaast zijn we allebei opgemeten en hebben we een bed op maat gekocht. Dit opmeten ging goed. Duurde niet te lang en was gezellig. Verder werd er goed naar je geluisterd. Als er een stukje van het bed af moest, kon dat zo. We hebben het bed snel ontvangen. Het bed is thuis geinstalleerd door twee vakmannen. Ze gingen super netjes met de spullen om en hebben goed gekeken naar waar het bed moest komen. Als je een bed wilt kopen, doe dat dan hier!
Fantastisch matras geleverd met een kussen waar je tot ver in de ochtend op weg droomd! De service en bediening is uitstekend met tijd voor de klant. Een dikke 10!
Jaar geleden bed gekocht bij de broers Geertsema, zeer tevreden over het bed naar deskundige uitleg en het bed aangeschaft vrouw zeer tevreden over het bed en het matras ,ik kom er zeer moeilijk aan wennen qua hardheid en heb tot een paar x toe nieuw matras gekregen , uiteindelijk het juiste matras voor mij gevonden dankzij het engelen geduld van de familie Geertsema. Dank voor de uitstekende service zijn er zeer content mee goede zaak met vakmensen op het gebied van slapen Met vriendelijke groet familie hazekamp Groningen
Mijn partner en ik zijn zeer tevreden over de vriendelijke en professionele adviezen die we bij Geertsema gekregen hebben. Sinds het nieuwe bed slapen we beide veel beter, en ook nog in een betere houding. Absolute aanrader hier je nieuwe bed/matras/lattenbodem te kopen.
Na meer dan 40 jaren te hebben geslapen op een waterbed, zochten we een alternatief daarvoor. Wij meenden dat er niets zo lekker zou slapen, maar zijn nu zeer tevreden over onze nieuwe boxspring, m'n vrouw haar pijn in de schouder is verleden tijd, ook heerlijk zijn de op ons ieder afzonderlijk afgestemde kussens.
Super tevreden over de goede service, klantvriendelijkheid en natuurlijk ons mooie bed op maat! Rugklachten zijn aanzienlijk minder geworden! Heel blij!
Prima service, basis lattenbodem was mij opzich prima. Maar opmetingen was toch maar een verstandige keuze. Zo een uitstekend bed gekozen. Zeer tevreden!
Vorige week is ons bed naar volle tevredenheid geplaatst. De keuze is gemaakt na uitvoerige informatie en testen van het zeer vriendelijke en bekwame personeel. We zijn dus dik tevreden.
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw bed, maar zag door de bomen het bos niet. Zo kwam het dat ik bij Geertsema Slaapcomfort naar binnen liep. Ik vertelde mijn wensen en binnen korte tijd was de aankoop van een fantastisch matras en bedbodem geregeld, helemaal afgestemd op mijn lichaam. Ik slaap er inmiddels bijna een half jaar op en absoluut tot volle tevredenheid. De heerlijke warme hoes van het matras, welke met wol is vervaardigd en de heerlijke molton hoes, ook met wol, zorgen er voor dat je nooit in een koud bed stapt. Je wordt er heel professioneel geholpen en de service is prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid