facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geert Ophey Glas & Schildersbedrijf

Geert Ophey Glas & Schildersbedrijf

Info

Geert Ophey Glas en Schildersbedrijf is reeds meer dan 15 jaar een begrip op het gebied van Glas en Schilderwerken.

Geschiedenis

Geert Ophey Glas en Schildersbedrijf is reeds meer dan 10 jaar een begrip op het gebied van Glas en Schilderwerken. Het bedrijf is grotendeels werkzaam in het zuiden van het land, daarnaast komen er regelmatig opdrachten uit overige delen van het land.

In deze periode hebben wij het vertrouwen van onze clientèle verkregen door de juiste afspraken te maken en deskundigheid te geven ten aanzien van advisering en werkzaamheden in en om het schilderswerk.

Onze goed opgeleide en getrainde medewerkers, leveren u iedere dag weer vakwerk op het gebied van schilders, behang, en beglazingswerken. Onze medewerkers beheersen ook de oude, ambachtelijke verftechnieken, zoals het schilderen van hout- en marmerimitaties. Daarnaast hebben wij vaste partners waarmee wij ruim alle voorkomende werkzaamheden rondom uw woning kunnen aanbieden en uitvoeren.


Wij zijn aangesloten bij De Betere Schilder; deze branche controlerende organisatie geeft, alleen aan die bedrijven welke voldoen aan alle eisen, de mogelijkheid tot toetreding. Als aangesloten lid bij De Betere Schilder beschikken wij over de erkenning voor het schilders, afwerking- en glaszetbedrijf.


Uw opdracht voor het plaatsen van glas; het schilderen van een deel van uw woning; houtrot renovatie of andere werkzaamheden aan uw woning zullen altijd met u in overleg worden afgewerkt. Uw wens en wooncomfort is onze zorg, waarvoor wij garant staan om deze tot uw volle tevredenheid te creëren.
Wij zijn altijd bereid voor u een vrijblijvende prijsopgave samen te stellen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met ons Tel:0492-830864.

Adres: st janstraat 14, 5424TT Elsendorp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0651053681
Stad: Elsendorp
Route: st janstraat 14
Postcode: 5424TT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schildersbedrijf F Janssen Schildersbedrijf F Janssen 308 meter Wat een fijn bedrijf. Laten alles netjes achter, ze zijn perfect in de omgang en leve...
Haegens Kraanverhuur BV Haegens Kraanverhuur BV 832 meter Het is het mooiste bedrijf wat je kan bedenken en de mensen zijn ook heel aardig want...
Recensies
Vakkundig triple glas gemonteerd door Geert en zijn mannen.
Leuk glas en schildersbedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid