facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GeerlingsHospice

Info

Geerlingshospice te Valkenburg biedt een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen, zodra verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet (meer) mogelijk is.

Geschiedenis

Geerlingshospice te Valkenburg biedt een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen, zodra verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet (meer) mogelijk is. In een warme, sfeervolle, aandachtvolle en huiselijke omgeving ontvangen onze gasten 24 uur per dag zorg van zorgorganisatie Sevagram; desgewenst met hulp van hun partner en/of familie en met ondersteuning van speciaal hiervoor opgeleide vrijwilligers van Sevagram.

Gastvrijheid, dienstbaarheid, respect, keuzevrijheid en familiegerichtheid zijn voor de medewerkers en vrijwilligers van Geerlingshospice de belangrijkste kenmerken. Wij zorgen er voor, dat optimale aandacht voor de kwaliteit van leven van onze gasten steeds het uitgangspunt van onze zorgverlening is.

Adres: Oosterbeemd 24A, 6301ZL Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 043 – 609 8551
Stad: Valkenburg
Route: Oosterbeemd 24A
Postcode: 6301ZL



op zoek naar gerelateerd: Hospice Mechelen, Hospice Mechelen vacatures, Sevagram Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domaine Cauberg Domaine Cauberg 792 meter Wat een mooie omgeving en fijne zorg! Bedankt en tot snel!
Recensies
Supper mensen die daar werken
Geweldige ontvangst, zorgzame staf en vrijwilligers. Mooie locatie.
Het toegewijde personeel en de behulpzame vrijwilligers van het Geerlingshospice hebben er voor gezorgd dat mijn moeder op een fijne, rustige en waardige manier haar laatste dagen heeft kunnen doorbrengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid