facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geerlings Elektrotechniek

Info

Geerlings Elektrotechniek.
Installatie, Verlichting, Advies, Camera, E-keuringen, keukeninstallaties, groepenkasten vervangen.

Geschiedenis

Geerlings Elektrotechniek is een elektrotechnisch bedrijf met veel ervaring en staat voor perfectie, vakbekwaamheid, oog voor detail, meedenken met de klant en het geven van advies op maat. Iedere opdracht is van waarde, van een kleine aanpassing tot een volledige verbouwing. Binnen- en buitenshuis en van bestaande bouw tot nieuwbouw.

Adres: Laurentiden 2, 1567 KM Assendelft
Telefoonnummer: 0757729834
Stad: Assendelft
Route: Laurentiden 2
Postcode: 1567 KM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parttracker B.V. Parttracker B.V. 186 meter PartTracker is a company able to track down and offer obsolete revised and unused ele...
Zaantech BV Elektrotechniek - Verlichting - Werktuigbouw Zaantech BV Elektrotechniek - Verlichting - ... 6 km Mooi werk en vriendelijke mensen maar erg duur.
Marc Olivier BV      Interieur - Keukens - Tuinen Marc Olivier BV Interieur - Keukens - T... 6 km Marc Olivier BV Interieur - Keukens - Tuinen is een Multi disciplinaire Aannemer - In...
Recensies
Geerlings Elektrotechniek heeft bij mij perfect werk afgeleverd, dachten mee in oplossingen en gaven niet snel op wanneer het bestaande leidingwerk niet helemaal mee werkte. Heel fijn om Jos en zijn team over de vloer te hebben en belangrijker nog alles werkt als ze uit huis vertrekken.
Fantastisch geholpen. Op korte termijn kon de monteur samen met zijn stagiair aan de slag om wat leidingwerk aan te passen en extra groepen plaatsen in de meterkast. Het geheel is heel mooi afgewerkt en netjes achtergelaten. Zowel monteur als stagiair zeer vriendelijk en behept met gezonde dosis humor, altijd belangrijk. Zeer aan te raden!
Dhr Geerlings heeft een complete auto laadpaal geïnstalleerd. Tevens nog wat extra groepen voor een inductiekookplaat en zonnepanelen geïnstalleerd. Ook heeft die wat verbeteringen aangebracht aan de bekabeling van het zonnepanelensysteem. Zeer tevreden over het netjes achterlaten van de werkplek dit heb ik wel eens anders gezien. Fantastische werk geleverd dus ga zo door!
Extra groep laten plaatsen. Adequate communicatie met kantoor, snelle afspraak, vriendelijke en vakbekwame monteur en nette plaatsing van de groep in de meterkast. Eerlijk tarief ook. Goed bedrijf!
We zijn heel erg tevreden met de service en het eindresultaat.
Weer een tevreden klant. Helaas werkte de link niet goed en kregen wij deze review per mail. Zonde om zo'n mooi bericht niet te plaatsen! ---------------------------------------------------------------------------- Fa. Geerlings heeft vorige week onze groepenkast , met extra groep voor inductie koken, vervangen. Alles geplaatst naar tevredenheid. De monteurs zijn klantvriendelijk en vakkundig. Bedrijfskleding is professioneel en maakt het compleet. Fam. Lankman ----------------------------------------------------------------------------
Alle lof voor dit bedrijf voor de snelle en goede aanleg van een extra groep in mijn meterkast voor de inductiekookplaat. Keurige en vriendelijke werknemers, die alles netjes hebben opgeruimd en achtergelaten.
Kwaliteit heeft z'n prijs en die is goed besteed bij Geerlings Elektrotechniek....Een goed en efficiënt werkend team....Garantie voor een perfect resultaat!!
Wij kunnen Geerlings Elektrotechniek aanbevelen. Zij hebben alle elektra in ons nieuwe bedrijfspand aangelegd. Alle afspraken zijn nagekomen en de planning en de service waren uitstekend.
zeer tevreden. goed werk afgeleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid