facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geef om Gambia

Geef om Gambia

Info

Bankrekening nummer
NL92INGB0005425417

Geschiedenis

Geef om Gambia is een vereniging waarin geld en middelen worden verzameld voor ziekenhuizen, scholen en om gezinnen te helpen daar waar de armoede het grootst is.
Wanneer er voldoende geld is versturen we kleding, ziekenhuismaterialen en schoolspullen per container naar Gambia. Regelmatig komen er verpleegkundigen en verloskundigen voor enkele weken om hun ervaring en expertise te delen in verschillende klinieken. Alleen op het gebied van hygiëne is al een hoop te verbeteren! Samen met heel veel inzet van enthousiaste mensen kunnen we elke keer weer een steentje bijdragen om een kind blij te maken, om zwanger vrouwen te begeleiden tijdens de bevalling, en families wat ondersteuning geven wanneer door de armoede slachtoffers dreigen te vallen.

Adres: 3632EX Loenen, Utrecht, Netherlands
Stad: Loenen
Postcode: 3632EX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorpsbrug Loenen aan de Vecht Dorpsbrug Loenen aan de Vecht 20 km Geweldige ervaring om er onder door te varen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid