facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gedurfd

Gedurfd

Info

Ambachtelijke koffiebar met lekkernij, lunch, high en borrel. Sprookjesachtige speelruimte voor de allerkleinste.

Adres: Zuidhaven 77, 4761 CT Zevenbergen
Telefoonnummer: 0168323317
Stad: Zevenbergen
Route: Zuidhaven 77
Postcode: 4761 CT



op zoek naar gerelateerd: gedurfd betekenis, aanvoerder, gedurfd engels, gelovige, kleine jazzgroep, zuiver goudgehalte, regieteken, verbod
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dinercafé en Zaal Van der Hooft Dinercafé en Zaal Van der Hooft 89 meter Wij hebben vanavond een heerlijke avond gehad. Het eten was echt subliem. De bedienin...
Ambiente Hapcafe Ambiente Hapcafe 105 meter
Ambiente Hapcafé Ambiente Hapcafé 106 meter
Recensies
Vanaf buiten ziet het er keurig uit en zit wordt binnen doorgetrokken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We hebben de bagel proeverij besteld, hierbij krijg je 6 kleine bagels. Dit is voldoende voor 2 mensen als lunch maaltijd. Er wordt bij serveren netjes uitgelegd wat erop zit. Het smaakte enorm goed en de presentatie was ook super, echt voor herhaling vatbaar!
Gedurfd in Zevenbergen, prachtige lokatie, mooi aan vernieuwde kanaal/ haven. Leuke ambiance, mooie inrichting, maar belangrijkste vriendelijk en attent personeel. Heerlijke bagels gegeten, heel lekker. Dus Gedurfd Zevenbergen, gewoon Doen !
Voor het eerst flammkuchen op was heerlijk , lekkere koffie , goede aardige bediening . Leuke tentje .
Heerlijke high tea gehad! Was echt super goed. Konden het niet allemaal op. Hebben dus een deel van de laatste gang mee naar huis gekregen. Super bedingen en zeer vriendelijk!
Een na ik je koffie met een stuk roomboter appeltaart mmnmm. En een goed bediend. En van dag heb ik koffie met stukjes cocos.het blijven goede bediening maar een stukje taart is altijd lekker bij.
Leuke plaats voor een lekker bakje koffie en een lekkere gebakje, tosti, sandwiches of salade. Waar je met een vriendelijke lach geholpen word. Ze hebben ook een leuke speelhoek met veel speelgoed voor jonge en iets oudere kinderen.
Hebben gisteren 8 dec genoten van een geweldige hightea. Keurig op tijd gebracht. Veel dank vanuit gouderak
Leuke en gezellige plek om koffie te drinken en te lunchen. Mooie kaart en genoeg om te kiezen. Aardig personeel. Een aanrader.
Heel erg leuke koffiebar die uitermate geschikt is voor kinderen. Enorme speelhoek. Maar ook zonder kinderen zit je hier ideaal. Lekkere koffie en de kinder cappuccino erg leuk verzonnen. Als er nu nog een website komt dan word het wat mij betreft een 5 ster rating.
Meer dan een koffiebar. Wij hebben hier lekker geluncht met een biertje en een glas Rosé. Gezellig langs het water van Zevenbergen. Bediening was attent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid