facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gedragspraktijk de Hondentolk

Gedragspraktijk de Hondentolk

Info

De Hondentolk ® is getalenteerd en succesvol honden-gedragstherapeut: Godfried Dols.

Geschiedenis

Godfried Dols is oprichter-eigenaar van Honden-Gedragspraktijk de Hondentolk ® in Geleen, opgericht in 1995. De visie en werkwijzen in de praktijk zijn uniek in het vakgebied: De gedragsproblemen worden gezien en behandeld vanuit de gedachte van een 'ouder-kind' relatie tussen eigenaar en hond. Het (dis)functioneren is een weergave van het 24/7 in elkaars energie samenleven. De holistische én down-to-earth aanpak van problemen is even bijzonder als pragmatisch; NLP-coaching, energetische behandelingen, paranormale invloeden, Kinesiologie en praktische begeleiding. Aan het eind telt alleen het resultaat.



"Godfried Dols, de Hondentolk ® is relationeel gedragstherapeut en NLP coach voor mens en dier in Limburg. Hij werkt effectief met zeer kortdurende behandelingen van probleemgedrag."
Adres: Rijksweg Zuid 128C, 6161BS Geleen
Telefoonnummer: 0031 (0) 6 22 22 73 90
Stad: Geleen
Route: Rijksweg Zuid 128C
Postcode: 6161BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Prijs hondengedragstherapeut, Hondentraining Limburg, Gedragstherapie hond aan huis, Hondencoach Zuid Limburg, Gedragstherapie hond Gelderland, Gedragstherapeut hond Venlo, Gedragstherapie honden Alphen aan den Rijn, Angelique Prins
Recensies
Met veel dank aan Godfried.. die ons echt goed geholpen heeft. Na een scheiding en verhuizing werd de angst en agressie van mijn kees hondje paco erger en ik was ten einde raad want opgeven aan hem was iets wat ik nooit zou doen.. met hulp van Godfried die echt alle aandacht gaf aan paco en hoe wij ermee om moesten gaan. Veel handige tips en wekelijks contact is in een tijd van 2/3 maanden mijn paco eindelijk weer de oude, en de band tussen ons is nog hechter dan die al was. Nogmaals dankjewel voor je hulp!! Groetjes Sharon
Opnieuw een recensie, omdat de eigenaar onder mijn vorige bericht mijn woonplaats, naam en werk van mijn man heeft benoemd. Gelieve dit niet opnieuw te doen, want dit is natuurlijk héél erg gek! Wees gewaarschuwd!! Meneer is erg autoritair, geen prettig contact en corrigeert honden/pups door geweld te gebruiken waarbij de hond weldegelijk pijn heeft, ook al zegt meneer van niet. Enorm ouderwets! Schaamt zich hier vervolgens niet voor en doet een beroep op zijn kundigheid en 30 jaar ervaring. Door deze dieronvriendelijke aanpak maar 2 lessen genomen en wel de hele privécursus betaald. Nam vervolgens nooit meer de telefoon aan dus onze centjes kwijt aan deze praktijken. Een onprettige man met achterhaalde en dieronvriendelijke technieken en bovendien een vreemde zakenman, wat blijkt uit het reageren met mijn persoonsgegevens. Blijkbaar mag er niet kritisch gesproken worden…. Jammer, want van feedback zou je kunnen leren!
Wij hebben veel goede tips en trucs gekregen bij de opvoeding van onze Nala Fijn dat Godfried bij ons thuis kwam om Nala en ons te leren kennen Hij is altijd bereikbaar via de app als men ergens tegen aan loopt We hebben veel gehad aan de cursus we wandelen nu zonder vooruit getrokken te worden en Nala pakt geen rommel meer in de mond van de straat Bedankt voor het fijne coachen
Wij kwamen met onze anderhalf jaar oude Sint Bernard - Berner Sennen bij Godfried terecht om te werken aan enkele zeer vervelende gedragsproblemen. Godfried wist direct de vinger op de zere plek te leggen en rolde een duidelijk en goed onderbouwd stappenplan voor ons uit. Binnen een week was er al een enorm verschil op te merken en op basis van feedback tijdens huisbezoek en digitaal werden wij steeds verder gefinetuned. Dit resulteerde in een snelle en efficiënte oplossing van de problemen. Zo zijn wij na twee maanden af van alle problemen en hebben wij een veel rustigere en uitgebalanceerde hond thuis die zich fijn voelt in ons gezin en geniet van zijn leven zonder alle stress wat voorheen aanwezig was. De trainingswijze van Godfried is ons heel erg bevallen. Hij mengt goede informatie met vele voorbeelden en humor waardoor elke training een goede ervaring was. Godfried nogmaals enorm bedankt
Godfried heeft ons op professionele wijze begeleid bij de opvoeding van onze Rottweiler zijn tips waren erg waardevol en hebben voor ons zelf als ook de hond veel rust gebracht daarnaast een gezonde hoeveelheid humor wij zijn erg tevreden bedankt !
Duidelijke begeleiding, hele praktische tips die meteen toepasbaar zijn. Toegespitst op onze situatie met onze hond. Veel ruimte voor onze eigen vragen, waarop we duidelijke en bruikbare antwoorden kregen. Aanrader!
Fijne, duidelijke aanpak waarbij de hond centraal staat. Alles wordt uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom het zo wordt toegepast. Mocht je vragen hebben omtrent het gedrag van je hond, dan zit je hier aan het juiste adres. Godfried bedankt!
Heel goede hondencoach en baasjescoach. Fijn dat het aan huis is, dat is persoonlijk je kunt de dingen uitproberen in je eigen situatie en andere gezinsleden kunnen aanhaken. Heel veel informatie en advies, algemeen maar ook toegespitst op onze situatue en de opvoedvragen waar wij tegenaan liepen. We konden ook vragen stellen/filmpjes delen via app. Hij doet dingen duidelijk voor. Veel geleerd dat ik in boekjes of internet niet vond. Duidelijk, no-nonsense, brengt structuur voor je hond en voor jezelf .
Als je je hond écht wil leren begrijpen, moet je bij Godfried zijn. Heel dankbaar voor zijn heldere en feitelijke begeleiding. Een echte aanrader dus!
Wij hebben deze praktijk ingeschakeld voor onze buitenlandse adoptiehonden. Onze ervaring; In eerste instantie was er sprake van snelle en open communicatie. Eerste afspraak volgt waarin heel weinig naar achtergrond ed. wordt gekeken maar vooral snel adviezen volgen waarmee snel resultaat wordt beloofd. De aanpak bestaat uit; Agressie jegens de hond gooien van lege blikjes met steentjes, het inzetten van vrijheidsbeperkende middelen harnas/halti en machtsmisbruik een parkeer oefening waarbij de hond geen kant meer uit kan. Deze worden ingezet om snel resultaat te boeken. We waren geshockt over de adviezen en op dat moment niet in staat om meteen te reageren. De dag erna hebben we onze bevindingen gedeeld in een gesprek en na dit te hebben laten bezinken tot de conclusie gekomen dat we stoppen want er is geen basisvertrouwen om te komen tot succes. Reden: de aangeboden aanpak past niet bij onze levensvisie. Daar waar er sprake was van een open dialoog, stopt deze na onze mededeling het traject niet voort te zetten. Er volgen alleen maar app-berichten waarin "IK" de boventoon voert, berichten worden pas dagen later gelezen en reacties volgen of pas heel laat of komen helemaal niet. Daar waar er in het evaluerend gesprek nog werd gezegd "mochten jullie stoppen, dan komen we er wel uit" mondt het uit in een terugboeking van 40% van de €810 zonder enig overleg waarbij de boodschap is: "uit coulance want er is normaliter geen restitutie". Vervolgens stopt de communicatie en krijg je nooit meer een reactie! Helaas voor ons kwamen wij te laat met mensen in contact die precies dezelfde ervaringen hebben met deze man. Ons devies "bezint eer ge begint" en denk goed na of deze aanpak wel gebaseerd is op relatie en vertrouwen met uw trouwe viervoeter!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid