facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gedenkwebshop

Een dierbare verliezen doet pijn. Gedenkwebshop is de online winkel met een uniek assortiment aan prachtige producten zoals ringen met afdruk, assieraden, lijkwades en urnen. Ook zijn er mogelijk om een nabestaande bij te staan door een troostgeschenk of bijzondere bloemstukken. In moeilijke tijden is Gedenkwebshop er voor u.

"Je dierbare op een mooie en speciale manier gedenken kan bij Gedenkwebshop. Wij geloven dat een tastbare herinnering aan een dierbare houvast biedt in moeilijke tijden. Daarnaast geloven wij dat een mooi gedenkartikel een positieve bijdrage kan leveren aan een interieur. Wij bieden een persoonlijk en uniek assortiment gedenkartikelen en troostgeschenken. Of je nu een urn zoekt van hoogwaardige kwaliteit of een sieraad waar je de as in kwijt kunt. Ook voor bloemstukken of een troostgeschenk kun je terecht bij Gedenkwebshop. En heb je vragen? Bij Gedenkwebshop staan wij voor je klaar om je te helpen bij het maken van een keuze."
Adres: Kennemerstraatweg 94, 1815LC, Alkmaar
Telefoonnummer: 072-369 0089
ln.pohsbewknedeg@ofni
Stad: Alkmaar
Route: Kennemerstraatweg 94
Postcode: 1815LC
Recensies
Super blij met de armband met vingerafdruk van mijn moeder. Doordat de afdruk er een soort van op ligt kun je hem voelen...dat is mooi!Ook een goede en fijne communicatie.
Super fijne customer support. Mijn pakket kwam niet aan, daar kwam ik helaas pas later achter. Maar men stuurt het pakket gewoon opnieuw. Dat is grote klasse, waardeer ik zeer, 5 sterren dik verdiend!
Een mooie, professionele website met prachtige en vooral ook unieke producten. Gedenken is iets heel persoonlijks en bij Gedenkwebshop is er voor iedereen wel iets passends te vinden. Niet saai en standaard maar mooi en origineel. Ook zijn de eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam, kortom een aanrader!
Gedenkwebshop is een professioneel bedrijf dat met je meedenkt. Ze hebben een ruim assortiment met bijzondere gedenkartikelen. Het contact voelt heel persoonlijk en dat vind ik erg belangrijk bij de zoektocht naar een urn die het best past bij ons en de overledene. De webshop werkt goed en is overzichtelijk met een fijn betaalproces.
Gedenkwebshop.nl is niet alleen 'uniek in gedenken'. De uitstraling van de website is erg zacht, maar ook professioneel. Daarnaast is er een ruim, uniek en persoonlijk aanbod: van assieraden tot aan rouwdrukwerk. Soms zelfs nog te personaliseren door een gravure of een eigen tekst. Zo is er naar mijn idee altijd iets te vinden naar jouw eigen wens, of die van je dierbare.
Goeie, overzichtelijke website met prachtige spullen. Klantenservice ook zeer professioneel, vriendelijk en persoonlijk, dat is precies wat je op zo'n moment in je leven ook nodig hebt.
Een nette overzichtelijke website, en tevens ook persoonlijk en passend bij het onderwerp. De producten zijn gemakkelijk te vinden, er is een mooi en ruim assortiment.
Mooie website! Goede communicatie onderbouwing van advies. Geeft net dat stukje extra. Goed bereikbaar via telefoon en mail wat een vertrouwd gevoel geeft.
Hele fijne en zeer overzichtelijke webshop met prachtige en unieke producten. De service en het contact was uitstekend, bedankt!
Geweldig mooie website! Fijn in gebruik, mooi assortiment en goede service. Ben zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gedenkwebshop. Kennemerstraatweg 94 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gedenkwebshop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gedenkwebshop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gedenkwebshop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid