facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebruikteautoband.NL

Gebruikteautoband.NL

Info

Gebruikteautoband.nl is een webshop van Forsgoedkoper.nl Wij zijn de grootste leverancier van gebruikte banden in Nederland. Dit doen wij al dan 25 jaar.



"Banden Petersen Nieuw-Buinen, al 40 jaar het bandenservice punt in de regio. Grote voorraad van zowel tweedehandse banden als nieuwe banden."
Adres: Industrieweg 15, 9521CE Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: 0599-616423
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Industrieweg 15
Postcode: 9521CE



op zoek naar gerelateerd: Tweedehand autobanden, Oude autobanden kopen, Used Tyre Center, Bandenboer Leiden, Zomerbanden verkopen, Gebruikte winterbanden 19 inch, Ex lease winterbanden, Tweedehands zomerbanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smitbedrijfswagens Smitbedrijfswagens 465 meter Leuk ontvangst en en een goed gevoel bij het gesprek wat we hebben gevoerd.
Dorpsgarage Nieuw-Buinen Dorpsgarage Nieuw-Buinen 3 km All-round garage voor auto en motorfiets & APK keuringsstation. Specialist in Elektro...
Recensies
Tja het zijn natuurlijk tweedehands banden.. ik had pech want die van bij gingen langzaam leeg. Toen ik het bedrijf vroeg om garantie of iets dergelijks: je raad het al... moeilijk, moeilijk.. zijn ook alu velgen.. Nou gelukkig zit de Kwik Fit om de hoek en was het gaatje zo gevonden.. zal wel door mijzelf erin geslopen zijn sorry geen punten verdiend!
's ochtends met spoed een probleem en aan het begin van de middag direct opgelost. Helemaal top. Erg tevreden met de snelle service.
Een auto heen gebracht voor een nieuwe remklauw, remblokset en remschoenset handrem en APK voor de actie prijs. De onderdelen waren echter 2 tot 4 keer excl. BTW zo duur als de gangbare prijzen op internet incl. BTW. Uiteraard is het logisch dat een garage iets duurder is omdat die de onderdelen kopen bij een groothandel, maar dit kostte bijna 200 euro extra excl. BTW. Dit zette bij mij vraagtekens. En niet voor het eerst.
Beste garage ooit, altijd goed en passend geholpen. Zelf stel op sprong, niks aansmeren en altijd een onafhankelijk advies. Zulke bedrijven kom je zelden tegen vooral in de autobranche. Bedankt voor alle hulp met onze Chervolet Karlos. Groetjes uit 2e Mond
Hier 4 2e hands banden besteld. Zijn alle 4 binnen 2 werkdagen binnengekomen. 2 banden hadden minder dan 4mm profiel wat hun punten zijn op de site minimaal 4/6mm Na het uitwisselen van ongeveer 2 berichten goede service gekregen en 2 andere banden opgestuurd! Nu wachten tot ze binnenkomen, maar tot nu toe zeer te vreden. Vooral over de service!
Al jaren een begrip in de regio. Persoonlijk kwam ik er in de jaren '90 voor licht metalen wielen met gunstig geprijsde banden. Vandaag de dag is dat gelukkig niet veranderd. Voor mij een aanrader!
Voor 3 onderdelen minimaal twee keer de werkelijke waarde betaald. We hebben het nu over veel geld. Dit soort service is niet meer van deze tijd.
Woensdag twee, volgens hen, zo goed als nieuwe banden gekocht. Vanochtend onderweg naar mijn vader en ineens een lekke band. Ik kon gelukkig direct terecht bij een bandencentrum in de buurt en dat op zondag. Ik heb contact opgenomen met Petersen en heb keurig het aankoopbedrag terug gekregen.
Slechte service, heb hier banden laten monteren en laten balanceren dit is totaal fout gedaan. Er mee terug gegaan, gaven ze de banden de schuld de velgen waren goed gebalanceerd. Ik naar anderen goed gekeurde BOVAG garage, en die beweerde dat het 80% aan het balanceren van de velg lag. Dit laten doen bij dit bedrijf. Hierna was de klacht weg! Terug naar banden petersen om dit verhaal te vertellen. Dit leiden tot een boze monteur die in discussie wou met mij waar ik toch wel van schrok hoe de man reageerde. Als Compensatie Wouden ze mij wel goedkoper nieuwe banden aanbieden. Trek zelf je oordeel ik kom hier niet weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid