facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebroeders van Noordwoud

Gebroeders van Noordwoud

Info

Gebroeders van Noordwoud originele BMW & MINI velgen.

Geschiedenis

Gebroeders van Noordwoud is de grootste, onafhankelijke BMW & MINI velgenspecialist van de BeNeLux. Wij leveren originele BMW & MINI velgen en wielsets uit voorraad, zowel met winter- als met zomerbanden. Ook voor opslag van je (winter)banden kan je bij ons terecht.

Adres: Loonseweg 11, 5527AB Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0031683794398
Stad: Hapert
Route: Loonseweg 11
Postcode: 5527AB



op zoek naar gerelateerd: BMW velgen kopen, BMW velgen 17 inch, Originele BMW velgen 18 inch, Velgen BMW 3 serie, BMW 1 serie velgen 16 inch, BMW 1 serie velgen 18 inch, Velgen BMW G20, Velgen BMW E90
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roadservice de Kempen Roadservice de Kempen 532 meter Goede en snelle service staan altijd voor je klaar. 24/7
Recensies
Vandaag een set styling 416 met zomerbanden gekocht. Velgen en banden zagen er heel goed uit en voor een eerlijke prijs. Ik hoefde niet lang te wachten en ze werden er meteen onder gelegd. Vanwege de goede service heb ik mijn winterset ook maar meteen in opslag gedaan. Erg blij met de aankoop!
Zeer vriendelijk en oplossingsgericht. De velgen die ik had besteld waren tijdens het transport beschadigd. Ze hebben de velg vervolgens volledig hersteld en hij ziet er weer uit als nieuw. Top!
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Scherpe prijs/kwaliteit. Aanrader
Deze super mooie styling 313 set op de kop getikt bij de gebroeders van Noordwoud. Bedankt voor de snelle en vriendelijke service! Aanrader!
Was de rit uit Amsterdam waard! Snelle goede service en prima prijs/kwaliteit. Reageren snel op vragen of e-mails. Snelle montage keurig zomer wielen in de auto gelegd. Mensen met verstand van zaken!
Vandaag een set styling 284 gekocht bij gebroeders Noordwoud. Kundige mannen, weten waar ze over praten. Goed advies en nemen de tijd. Top service! En de velgen zijn ook top!
Vandaag een mooie set BMW style 481 gekocht. Zeer vriendelijke ontvangst en goed advies. Tevens meteen gemonteerd. Super bedankt.
Fantastisch ! Eindelijk mensen die er WEL verstand van hebben. Geen praatjes maar gewoon kennis van zaken. Top !
Eerlijke prijzen goede kwaliteit en super service!!!!
Vandaag nieuw setje banden met velgen gehaald. Goede service en dik tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid