facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebroeders Frituur

Gebroeders Frituur

Info

Gebroeders Frituur bij de Loenense waterval voor een lekkere hap

Adres:
Telefoonnummer: +31630790836
Stad: Loenen op de Veluwe


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalvereniging Loenermark Voetbalvereniging Loenermark 8 km Gezellige kantine! Poar nemn
Recensies
Super snackbar, vriendelijk personeel en lekker eten!!
Heerlijke snacks kort bij de snelweg. Opvallend hoeveel mensen deze kar weten te vinden. Maar dat komt denk ik ook door de klant vriendelijke houding.
Superlekker,tijdens tropische temperaturen gewóón doorgaan met de lekkerste snacks te bereiden. De moeite waard!!
Uitstekende koffie!
Lekkere snacks, fijne bediening!
Super nette friture, je kan er vanalles kopen, van koffie tot snacks. Pinnen kun je er ook. Ritje vanuit landgraaf was de moeite waar. Tot volgende keer.
Vamiddag frietje gegeten, was heerlijk en snel klaar en niet vet, lekkere mayonaise en mn vrouw vond de pindasaus heerlijk. Leuke plek. Wel vreemd dat er 2 ijskramen bij staan.
Uitstekende frituur. Zeer schone wagen en goed assortiment. Staat op een parkeerplaats bij de Loenense Watervallen. Ook voor de vertegenwoordigers een aanrader. En, in de ochtend kan je er een heerlijk bakje koffie halen. Aanrader!!
Vriendelijke mensen om mee te praten, zelf voor dat ze kunnen officieel begonnen zijn vind ik het fijne mensen op mee te praten. Veel suc6 met opzetten jongens!
Perfecte friet goede broodjes! Aardige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid