facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebro Scooters

Gebro Scooters

Info

Gebro Scooters is een RDW erkend scooterbedrijf. Wat al jarenlang gespecialiseerd is in verkoop, reparatie, schade afhandelingen en taxaties.

Geschiedenis

Gebro Scooters is een RDW erkend scooterbedrijf. Wat al jarenlang gespecialiseerd is in verkoop, reparatie, schade afhandelingen en taxaties.

Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij reparatie en onderhoud verrichten aan alle merken scooters en motorscooters. De scooter gekocht bij ons of niet, wij staan graag voor u klaar, dit alles met vaste scherpe prijzen.

Voor de verkoop en receptie staan onze medewerkers graag voor u klaar. Voor technische vragen kunt u terecht bij onze monteurs. In de werkplaats onder leiding van onze medewerkers verrichten wij alle werkzaamheden, van het vervangen van een band tot en met complete schade herstel van uw scooter.In onze showroom staan er altijd minimaal 30 scooters op voorraad. Al onze gebruikte scooters worden standaard geleverd met 3 maanden garantie en een algehele controle / onderhoudsbeurt. En op nieuwe scooters krijgt u 2 jaar garantie en word hij keurig rijklaar geleverd.

Tevens hebben wij een ophaal service, op het moment dat u met pech staat dan kunt u ons altijd bellen, indien mogelijk komen wij gelijk ter plaatse eventueel met leenscooter zodat u uw weg kunt vervolgen.

Adres: Gageldijk 79, 3602aj Maarsen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 030-2614123
Stad: Maarsen
Route: Gageldijk 79
Postcode: 3602aj


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloeddrukmeterswebshop Bloeddrukmeterswebshop 3 km Goede dag. Na een vriendelijk telefonische gesprek. Goede informatie gehad. En produc...
Recensies
Al jaren koop ik daar mijn scooters ze denken altijd mee en vooral de service is top !
Prima winkel snel geholpen en vakkundig.
Als tiener was ik al bekend met Gebro Maarssen. Mijn eerste scooter komt bij hun vandaan, jaren mee rondgescheurd en mijn laatste snor is er deels in onderhoud geweest, veel plezier van gehad. Recentelijk nieuwe scooter aangeschaft i.v.m. vertrouwen in Gebro en altijd Topservice! Gr. Sam
Opzoek naar een scooter terecht gekomen bij Gebro in Maarssen. Bij binnenkomst eerst rustig kunnen rondkijken waarna de verkoper ons te woord stond. Aangezien wij op zoek waren naar een makkelijk hanteerbare niet al te grote scooter uitgekomen bij een halfjaar oude Peugeot Kisbee in een mooie oranje metallic kleur. De scooter was reeds voorzien van de door ons gewenste accessoires en ook redelijk mooi geprijsd. Na uitleg van de verkoper en een proefritje besloten we dat dit hem moest worden. De afhandeling ging zeer vlot en als we wilden hadden we de scooter al meteen mee kunnen nemen. Voor de zekerheid toch maar thuis laten bezorgen en ook dit was snel en keurig netjes geregeld. Kortom voor een mooie scooter zou ik eerst even bij Gebro gaan kijken want de klant is hier zeker nog koning!
Fijn om zo'n scooterzaak in de beurt te hebben. In de loop van de jaren meerder malen hier geweest voor reparatie of onderhoud. Zaak waar ik met vertrouwen m'n scooter achterlaat. Mark heeft al snel een idee wat er mee is, hoeveel het gaat kosten en wanneer het klaar is. Mocht er iets tegenvallen dan wordt ik keurig gebeld, nooit verrassingen bij ophalen.
Mooie nieuwe scooter gekocht voor mijn zoon ze 16de verjaardag. Helemaal samen gesteld zoals hij dat wilde. En op zijn verjaardag werd de scooter thuis gebracht Top service!!
Super service. Aardige mensen we werden heel vriendelijk te woord gestaan. En ze denken goed met je mee welke scooter er het beste bij je past en binnen je budget valt. Bedankt voor de goede service.
Gewoon vriendelijk & vrijblijvend
Super goed geholpen. Leuke mensen en doen echt hun best. Nu snel weer een nieuwe scooter.
Zeer goeie service kan je zeker verwachten bij dit bedrijf. Mooie kisbee gekocht en op mijn verzoek hebben ze gelijk wat extra dingetjes voor me gedaan. Kom daar graag en zeker weer terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid