facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebr vd Poel bv

Gebr vd Poel bv

Info

Gespecialiseerd in beschoeiings-, steiger-, vlonder-, sloot- en agrarische werkzaamheden.
Ook bent U voor zand, grond, etc. bij ons op het juiste adres.

Geschiedenis

Het bedrijf Gebr. v.d. Poel bv is in 1965 ontstaan door de broers Bram en Dammes v.d. Poel die zijn begonnen met agrarisch loonwerk.

In die tijd werd al duidelijk dat het bedrijf niet alleen van het agrarisch loonwerk kon bestaan en zijn wij ook beschoeiïngswerk gaan doen.

Door de veelzijdigheid van ons bedrijf is voor ons bijna niets onmogelijk en zult U haast nooit horen dat iets niet uitgevoerd kan worden.

Adres: Leidseweg 17A, 2374 AS Oud Ade
Telefoonnummer: (071) 501 82 63
Stad: Oud-Ade
Route: Leidseweg 17A
Postcode: 2374 AS


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Van der Poel Terneuzen, Van der Poel vacatures, Van der Poel verhuur, Van der Poel aannemer, Bodemkracht, Agrarisch loonbedrijf
Recensies
Vanmorgen een offerte opgevraagd over herstel werkzaamheden en nog voor het avondeten binnen op de mail. Zeer duidelijke specificaties en reële tarieven. Daar kan je opbouwen, geen loze beloften bij Van der Poel!
Ik heb er 3 dagen stage gelopen en het was zoon geweldige stage plek echt supper leuk je beleefd supper veel daar geweldig !!
Mooi bedrijf met dorpscultuur
Sociaal bedrijf goede service behulpzame jongens
Een mooi bedrijf
Pracht bedrijf
Prachtbedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid