facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebr. Van Kessel

Gebr. Van Kessel

Info

Gebr. Van Kessel is een moderne onderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek.

Geschiedenis

Gebr. Van Kessel is een moderne bouwonderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra en civiele techniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland.

Ons werkgebied is verrassend veelzijdig en omvat de disciplines: wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO). Wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij ontwikkelen, ontwerpen, adviseren, realiseren, produceren en beheren en zijn daarbij net zo trots op de kleinschalige en/of lokale projecten als de grootschalige complexe projecten.

Gebr. Van Kessel bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Het bundelen van deze expertise stelt ons in staat de markt optimaal te bedienen. Onze kernwaarden staan daarbij altijd voorop: veiligheid, integriteit en duurzaamheid.

Gebr. Van Kessel is al meer dan 65 jaar een begrip in de markt. Sinds 2001 zijn wij onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels.



"Aanleg en onderhoud van infrastructuur vormt één van de kernactiviteiten van onze onderneming Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. Van complexe integrale infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Al meer dan een halve eeuw zijn wij actief in het aanleggen en onderhouden van wegen en bedrijfsterreinen, oppervlakbehandelingen slijtlagen, rioleringswerkzaamheden, bedrijfsterreinen, binnenstedelijke reconstructies, bermoplossingen en het bouw- en woonrijp maken van terreinen."
Adres:
Telefoonnummer: 0344578578
Stad: Buren



op zoek naar gerelateerd: Gebr Van Kessel vacatures, Van Kessel groen, Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, Kornedijk 7a 4116 CE Buren, Johan van Kessel Buren, Gebr van kessel linkedin, Van Kessel Geldermalsen, Van Kessel Groep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VB keukenmontage VB keukenmontage 74 km Keukenmontage
Recensies
Het mooie werk vegen
Ik werk er sinds kort had ik 10 jaar eerder moeten doen leuk bedrijf ben zeer menselijk
Sinds 2008 werkzaam bij dit prachtige bedrijf. U vraagt, wij kunnen het maken.
Mooi bedrijf Aardige mensen
Associale weggebruiker die werknemer met dat brilletje en waar het kenteken van op PL eindigt.
hebben hele mooie berm maaiers :
Prima bedrijf!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid