facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebr. van der Putten

Gebr. van der Putten

Info

Gebr.v.d.Putten

Geschiedenis

Over ons: meer dan alleen een afvalverwerker

Geschiedenis

Wij zijn een familie bedrijf en zijn in 1921 begonnen in de Julianastraat in Noordwijk. Opgericht door Hein en kees van der Putten en waren expediteurs met paard en wagen (brik). Daarna is het overgenomen door Hein zijn jongste telg en enige zoon Jan van der putten.

Jan is die tijd begonnen met het verhuren van Afvalcontainers (puttenbak), dit was toen een trend in De Verenigde Staten.

De gele kleur van de puttenbak met de karakteristieke zwarte blokken rand is tot op vandaag onveranderd en dat geld het zelfde als de huidige service. Na een uitbreiding op de achterweg in Noordwijk, hebben de tweeling zoons van Jan en Aad van der Putten het overgenomen en is het bedrijf opgebouwd, zoals het hedendaags bekend is.

Het bedrijf is van 1Pk naar 470 pk gegaan. Wij leveren alle soorten zand, grond en gebroken puin, waarvan wij een groot gedeelte op een zo’n duurzaam mogelijke manier produceren. Doordat wij deze producten zelf verwerken, hechten wij grote waarde aan de kwaliteit!

Diensten

Voor grond- en sloopwerken kunt u bij ons terecht. Van uw tuintje tot aan hele terreinen, van een muurtje tot een heel huis! Wij beschikken over een groot arsenaal aan machines, inzetbaar voor elke klus.

Voor het transporteren van verschillende producten kunt u terecht bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in bloembollentransport, maar u kunt bij ons terecht voor goederentransport. Wanneer u iets te vervoeren heeft, denken wij met u mee voor een passende vervoersmiddel.

Wanneer u zelf gaat slopen of verbouwen, kunt u bij ons terecht voor een afvalcontainer, puinhuis of puinbak. Deze kunnen wij leveren met inhoud beginnend bij 3m3 tot 40m3 containers.

Waarom kiezen voor ons

-VCA gecertificeerd
-NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd
-In het bezit van omgeving- en eurovergunning
-Meer dan 90 jaar ervaring
-Flexibel en Service hoog in het vaandel
-Eigen verwerking van grondstoffen
-No Nonsens beleid
-Totaal pakket van verhuur, sloopwerk, grondverzet en transport
-Eigen wagenpark

Gebr.v.d.Putten b.v. probeert m.b.v. kwaliteit – milieu – en arbozorgsystemen zoals ISO 9001:2000,VCA * certificaten constant zijn dienstverlening te verbeteren.

Adres: achterweg 11a, 2201 AH Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713612837
Stad: Noordwijk
Route: achterweg 11a
Postcode: 2201 AH


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Van der putten Safety, Van der Putten helmond, Van der Putten Standbouw, Container huren Putten, Van der putten Veiligheidsschoenen, Van der Putten dakspecialist, Afvalcontainer Putten, Van der putten bedrijfskleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VLK Recycling VLK Recycling 1 km Goede prijs kwaliteit verhouding en de service is perfect bij de VLK Groep
Interbus Interbus 1 km Super lang moeten wachten totdat alle bussen samenkomen om dan te wisselen van bus. O...
Recensies
Ik zat vast met mijn auto in op het strand na een telefoontje met een nuchtere no nonsens medewerker kwam een super sjofel binnen tien minuten met de verlossende hulp! Top geregeld. Groet Ary
De mannen van Gebr. Van der Putten staan altijd voor mij klaar. Ik had met een verbouwing het aantal afval verkeerd ingeschat. Na een telefoontje had ik binnen een uur een bak op de stoep. Bedankt voor deze geweldige service!
Prachtig bedrijf. Super snelle service en ontzettend vriendelijk personeel! Samenwerking vanaf 1991 zegt genoeg!
Bedankt voor de top Service! Binnen een half uur naar telefonisch contact stond de container bij Have Fun Events.
Lekker snelle levering, en niet duur! Vriendelijk personeel!
Lekker makkelijk om alles te dumpen
Vertaald door Google Snelle en gemakkelijke service Origineel Fast and easy service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid