facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebr. Ezendam BV

Gebr. Ezendam BV

Info

Gebr. Ezendam BV is het adres op het gebied van land- en tuinbouw machines. Ook voorzien wij u graag van stalinrichting, een melkmachine of melkrobot!

Geschiedenis

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws omtrent ons assortiment.

Voor informatie verwijzen we u dan ook door naar onze website www.ezendam.info of kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers!



"Specialisten in Veehouderijtechniek, Landbouwmechanisatie & KwekerijtechniekVakbekwaam, betrouwbaar en flexibel.Dat zijn de kenmerken van familiebedrijf Gebr. Ezendam B.V. in Borne. Sinds 1984 zijn wij al leverancier van landbouwmachines binnen onze divisie Landbouwmechanisatie, in de loop der jaren zijn daar de Veehouderijtechniek en Kwekerijtechniek bij gekomen.Voor Tractoren, Werktuigen, Melkmachines, Stalinrichting, Kwekerijmachines en nog vele andere producten bent u bij ons dus aan het juiste adres.Gebr. Ezendam verkoopt, onderhoudt en repareert onder andere Fendt en Valtra tractoren, is dealer van GEA Farm Technologies en heeft het eigen internationaal erkende merk Globus voor Kwekerijmachines."
Adres:
Telefoonnummer: 074-2670635
Stad: Borne


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ezendam veehouderij techniek, Gebr Ezendam BV Oonksweg Borne, Kwekerij machines, Ezendam Borne Vacatures, Globus nursery machines
Recensies
Super bedrijf! Lopen voorop met de ontwikkeling van machines voor nu en in de toekomst !
Fijn bedrijf, goed mee samen gewerkt. Hebben voor mij verschillende ontwerp - en laswerkzaamheden verricht.
Mooi bedrijf, doen veel aan de ontwikkeling van machines, voor planten en bewerken van bomen
Altijd zeer goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid