facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebr. Bonenkamp BV

Gebr. Bonenkamp BV

Info

Verkoop, onderhoud en reparatie van Tractoren, Tuin en Parkmachines, Werktuigen. Trotse dealer van Fendt, Kubota, Toro, Stihl, Honda en vele andere merken!

Geschiedenis

Verkoop, onderhoud en reparatie van Tractoren, Tuin en Parkmachines, Werktuigen. Trotse dealer van Fendt, Kubota, Toro, Stihl, Honda en vele andere merken! In 1960 begonnen in de Meern, inmiddels twee vestigingen in IJsselstein en Tiel. Focus ligt op het waarborgen van een uitstekende service en het leveren van kwaliteit door net een stapje extra te zetten.



"Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitsmachines voor groen en grond. We leveren een uitgebreid programma aan producten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Uit ons magazijn leveren wij kwaliteitsonderdelen voor o.a. Honda, Kubota en STIHL. Een uitgebreide voorraad stelt ons in staat om dit snel te doen. We geven u graag advies. Wij staan voor de beste service, kwaliteit en vakmanschap. In onze werkplaats houden we uw machines in topconditie. Ook keuren wij machines zodat u veilig kunt blijven werken."
Adres: Tinbergenlaan 9, 3401 MT IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6880999
Stad: IJsselstein
Route: Tinbergenlaan 9
Postcode: 3401 MT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Bonnekamp B.V. is een geweldig bedrijf: vriendelijk personeel aan de balie en zeer gastvrije bemanning op de werkplaats; zij hebben een mooie dradenkop op mijn oude bosmaaier gemonteerd; bedankt Martin ! Ik beveel dit bedrijf aan.
Goed deskundig advies. Juiste spullen voor de gevraagde werkzaamheden. Kortom to the point, geen nonsens.
Prima bedrijf, uitstekend advies gehad voor het aanschaffen van een stokheggenschaar van stihl. Ik dacht aan een benzine uitvoering, maar toch voor een hele elektrische gekozen. Deze werkt perfect. Mvg.Hennie Damste Berging
Meer niet waard Lassers zijn super. Maar de directie is net zo arrogant als accountmanager
Snelle service alleen jammer dat ze pas om 7:45 uur open zijn ivm spullen halen
Helaas worden bij Bonenkamp de actieprijzen die men op de site aanbiedt niet in de winkel gehanteerd. Blijkbaar wil men de klanten die in de winkel komen meer laten betalen. In mijn geval werd de winkelprijs ipv de internetprijs gehanteerd en kreeg ik bij inruil voor een nog goede stihl kettingzaag €25,- fooi. Jammer maar waar.
Zeer leuk bedrijf en aardige mensen
winkel met enorm assortiment en goede voorlichting
Altijd TOP service, met elke machine zo weer op weg. Puike Firma.
Leuk personeel goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid