facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geboortezorg Limburg

Geboortezorg Limburg

Info

Meer dan alleen kraamzorg!

Geschiedenis

Vanaf de aanmelding tot het einde van de zorg luisteren wij naar onze klanten en geven wij informatie die men begrijpt. Wij bieden wat de klant vraagt en wenst. Wij laten onze klant genieten. Wij voelen aan hoe wij de klant net dat extra's bieden en helpen hen daar waar onzekerheden bestaan in de nieuwe rol. Wij helpen moeders en vaders letterlijk en figuurlijk waar nodig weer op de been, zodat zij zelfverantwoordelijk en zelfstandig verder kunnen met hun gezin.

Wij leveren hoogstaande kwaliteit op maat, zowel voor de klant als de ketenpartners. Wij stemmen duidelijk en eenduidig af met de ketenpartners en zijn voortdurend met hen in dialoog.

Wij richten ons voortdurend op verbeteringen in de eerstelijns kraamzorg en werken aan bestendiging van werk voor onze werknemers. We zijn betrouwbaar, transparant, zorgvuldig en werken maatschappelijk verantwoord. De medewerker werkt met passie en plezier, kent de wens van de klant en vindt Geboortezorg Limburg een aantrekkelijke werkgever.

Wij hebben een leidende positie in de geboortezorg van Limburg en zijn voor anderen de belangrijkste partner. Wij zijn een stevige en solide partner in de dialoog over ontwikkelingen in de geboortezorg en lopen voorop als het gaat om ontwikkelingen te implementeren.

Geboortezorg Limburg is een goed georganiseerde kraamzorgaanbieder, waar de bedrijfsvoering zo geregeld is, dat wij reserves opbouwen. Wij zorgen daarbij tevens voor toekomstbestendigheid en continuïteit in de keten van de geboortezorg in Limburg.



"Al generaties lang helpen we ouders en baby’s aan een zo goed mogelijk begin van hun leven samen. Dat doen we met gediplomeerde, persoonlijk betrokken en enthousiaste kraamverzorgenden. Via bijscholing blijven ze continu op de hoogte van de laatste kennis en inzichten. Je krijgt dus een echte zorgprofessional in huis. Een geruststellende gedachte wanneer je thuis wilt bevallen. Maar ook daarna houdt ze jouw herstel en de ontwikkeling van je kindje nauwlettend in de gaten.Geboortezorg Limburg biedt je zekerheid op het moment dat je niets aan het toeval wilt overlaten."
Adres: Minckelersstraat 2, Landgraaf
Telefoonnummer: 088-9094000
Stad: Landgraaf
Route: Minckelersstraat 2


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Geboortezorg Limburg review, Zzp Kraamzorg Limburg, Kraamzorg opleiding Limburg, Directeur Geboortezorg Limburg, Geboortezorg Limburg bellen, LieV Kraamzorg Limburg, Natuurlijke kraamzorg Limburg, Geboortezorg Limburg vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groene Kruis Kraamzorg Groene Kruis Kraamzorg 125 meter Vanaf het begin kun je rekenen op de vertrouwde zorg van Groene Kruis Kraamzorg. Meer...
Recensies
Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad, dankzij Cindy. Ze heeft ons en onze jongens heerlijk in de watten gelegd. We hebben kunnen ontspannen en genoten!
Wij waren heel erg blij met onze kraamhulp Angelique na de geboorte van onze tweeling!
We hebben kraamzorg gehad van Tessy. Top kraamverzorgende super lief, goede advies en heel goed met de kleine. Ik heb goed kunnen rusten en genoten van de kleine.
Wij hebben Kraamzorg gehad van Melanie Bindels. Top kraamverzorgendeZij is van de 4de tot en met 10de dag geweest en wat hebben we genoten! Heb mijn rust kunnen nemen in de kraamweek en kunnen genieten van alle kleine dingen! Zo fijn, wat heeft ze ons lekker verwend. Bedankt topper!
Super zorg gehad van Sandra Hutschemaekers Wij werden als gehele gezin in de watten gelegd en haar passie en liefde voor het vak waren echt te merken ! We hebben enorm genoten met zn 4tjes Ook heeft ze ons een stukje natuurlijke kraamzorg laten zien , dit vond ik erg mooi om te leren en zeker een hele moooe aanvulling in de kraamweek Nogmaals bedankt voor de mooie week !
Waardeloos, nauwelijks kraamzorg gehad. Wegens ‘vakantieperiode’ was er onvoldoende personeel beschikbaar en dus maar 3 uurtjes kraamzorg per dag. Daar heb je dan van te voren extra een dure verzekering voor afgesloten, geld weggegooid dus. Log bedrijf dat meent alles te kunnen bepalen, maar ze vergeten dat zij ingehuurd worden door de klant en niet andersom. Kortom, kies deze kraamzorg niet en ga beter voor een kleinschaliger bedrijf.
Heel onpersoonlijk. Telefonisch contact gehad en voelde mij net een nummertje! Ik zou dit echt niet aanraden. Kies een kleinschaliger bedrijf. Ik zit nu bij cicogna in Gulpen en werd gelijk als persoon gezien. voel me hier tenminste vertrouwd en met een gerust hart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid