facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GeboorteXpress

GeboorteXpress

Info

GeboorteXpress

Geschiedenis

GeboorteXpress is een webwinkel voor exclusieve handgemaakte kraamcadeaus met naam en aankleding van uw woning tijdens de geboorte. Ook voor een uitgebreid scala aan kinderkamer decoraties, versieringen, geboortebedankjes en artikelen om zelf te knutselen kunt u bij ons terecht.


Een kleine greep uit ons grote assortiment: stoeltjes met naam, spiegeltjes met naam, canvasdoeken, naamslingers, opbergbankjes met naam, geboortekransen, doe- het- zelf artikelen enz enz. Alle cadeaus worden gratis feestelijk verpakt.

Adres: Geulstraat 63, 6241NA Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 0433650572
Stad: Bunde
Route: Geulstraat 63
Postcode: 6241NA



op zoek naar gerelateerd: Hippe kraamcadeaus met naam, Kraamcadeau naar Duitsland, Gepersonaliseerd kraamcadeau hout, Kraamcadeau zonder naam, Brievenbus cadeau geboorte, Geboorte geschenk, Kraampakket met naam, Gepersonaliseerd speelgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woningstickers Woningstickers 0 meter Geef jouw muur een eigen touch met de stickers van Woningstickers. Kies uit onze eige...
Recensies
Wat een goede service. Ik heb een schatkist besteld.. Toen er getwijfeld werd over de afdruk is me gevraagd het geboortekaartje op te sturen, dat is werken met zorg. Ik ben heel erg tevreden en raad dan ook iedereen aan hier te bestellen. Dank jullie wel voor de mooie kist voor River!
Ik heb nog nooit zo n slechte bestelling gehad !! Een goedkoop plastic buigbaar 20 bij 50 cm blaadje , waar een paar plak letters op zaten. En 25 stickers die uitgeknipt op een A5 bij in de doos was gestopt … alles bij mekaar nog geen 5,- euro waard Word wel de hoofdprijs gevraagt ! Ik adviseer hier niets te bestellen … site is mooier dan in werkelijkheid gestuurd word Kleuterschool werk !
Beren besteld met drukwerk op shirtjes. Ze dachten heel goed mee over het drukwerk en het is super netjes geworden. Snelle reacties via de mail. Snelle levering. Heel blij mee!
Goed product en top service! Ik had 3 luxe bewaardozen met afbeelding van geboortekaartje besteld. Één doos was verkeerd gedrukt. Met een berichtje naar geboorteXpress werd dit meteen hersteld. Zonder probleem kreeg ik kosteloos een nieuwe doos opgestuurd. Super!
Leuk speelgoed, goede kwaliteit en fantastisch geholpen !!! En ook nog leuk ingepakt !!!
Zeer ontevreden met het resultaat.. verf liet al gelijk los op de scharnieren en de kist was niet goed afgewerkt.. plekken waar geen verf zat..moet volgens de makers paintbruch zijn maar zijn gewoon stickers.. duur betaald voor dit product en hebben ons diep geschaamd om dit als kraamcadeau te geven.. al eerder een review geschreven zonder resultaat.. raad dit niet aan om iets te laten maken..
Ik heb een erg vriendelijke coulance aangeboden gekregen waardoor ik mijn review aanpas. Bedankt. Ik heb op 12 januari een bestelling geplaatst en meerdere keren contact opgenomen, maar er is geen duidelijkheid over mijn bestelling of het af is, vertraging is of wanneer ik het ontvang na 5 dagen weet ik nog niets en telefonisch werd mij gezegd ik kom er nog op terug vandaag of morgen want ik weet niet waar het over gaat, dus erg jammer dat ik als klant zo lang moet wachten op duidelijkheid. Ik heb geannuleerd en ergens anders besteld want dit vind ik erg slechte service.
Zeer goede service!
Vandaag weer een pakket ontvangen en weer een feest om het uit te pakken maar vooral om het cadeau te doen. Super mooi stoeltje en keurig verpakt. Zelfs netjes een mailtje met kleur advies. Ik beveel deze webshop
10/10 voor klantvriendelijkheid. Gonda heeft verstand van haar business en helpt je zo goed mogelijk. Communicatie verliep via de mail en toen ik mijn bestelling kwam ophalen was alles klaar. Ze heeft alles ook voor mij in de auto geladen. Alles is perfect geregeld en ze doet alles zelf. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid