facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geboortepraktijk Puur

Geboortepraktijk Puur

Info

Praktijk voor HypnoBirthing

Adres: Heerenweg 198, 1851KX Heiloo
Telefoonnummer: +31638229769
Stad: Heiloo
Route: Heerenweg 198
Postcode: 1851KX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk voor Logopedie Praktijk voor Logopedie 975 meter Praktijk voor Logopedie Jolanda de Wit Spraaktaalinzicht
Recensies
Als een vriendin een zwangerschapscursus aanbeveelt met de woorden: 'zo'n bevalling gun ik iedereen' dan is de keuze snel gemaakt. En wat zijn wij blij dat we bij Ilse de hypnobirthing hebben gedaan. De avonden zijn super informatief en wat ons betreft de perfecte combinatie van ontspanningsoefeningen en praktische kennis. Door deze voorbereiding keken we uit naar de bevalling in plaats van dat we er tegen op zagen! Alleen dat is al een reden om bij Ilse aan de slag te gaan. De bevalling liep uiteindelijk heel anders dan gepland maar door onze voorbereiding konden we daar goed mee omgaan en kijken we onwijs goed terug op de geboorte! Bedankt Ilse!
We hebben met veel plezier de cursus HypnoBirthing bij Ilse gevolgd om ons voor te bereiden op de geboorte van ons eerste kind. Tijdens de cursus zorgde Ilse vanaf het begin voor een heel fijne, ontspannen sfeer waarin wij ons meteen op ons gemak voelden en vrij om alles te bespreken. Ze is bovendien een zeer waardevolle steun en vraagbaak voor ons geweest. Voordat we aan de cursus begonnen vonden we het vooruitzicht van een bevalling behoorlijk spannend. Dankzij Ilse zien wij nu ontspannen, vol vertrouwen en zelfs met enthousiasme de geboorte van onze dochter tegemoet en kunnen we onbezorgd van de zwangerschap en het vooruitzicht van een natuurlijke en relaxte bevalling genieten. We kunnen ons niet meer voorstellen hoe we deze geboorte zouden benaderen zonder alles wat we geleerd hebben. De informatie en de ontspanningsoefeningen zijn voor ons onmisbaar geworden. Wij zijn overtuigd: HypnoBirthing is de allerbeste manier om je voor te bereiden op de geboorte van je kind.
Met veel plezier hebben wij de lessen bij Ilse gevolgd. Vanuit mijn werk heb ik ervaring met het begeleiden van zwangeren, maar merk dat ik door het volgen van de cursus weer veel heb bijgeleerd. Ilse legt alles duidelijk uit, er is tijd voor een grapje en ze geeft je vertrouwen in de zwangerschap en bevalling. Ik kan iedereen de cursus aanraden. Samen met je partner en kies dan voor de 5 avonden. Je hebt tijd om over dingen na te denken, oefeningen te doen en je vragen te stellen waar nodig. Nogmaals dank Ilse! Mijn vriend en ik vonden het fijn, helder en leerzaam!
Een hele fijne verkorte cursus hypnobirthing gehad. Ilse heeft ons veel handvatten gegeven en meer vertrouwen. Ze is professioneel, heeft veel ervaring en kennis in huis. Mijn partner en ik vonden het erg prettig deze cursus bij haar te doen. Ik zou iedereen aanraden deze te volgen.
Wat een verademing om deze cursus te mogen volgen bij Ilse. Wat een prachtige kennis en vaardigheden heeft zij aan ons overgedragen. Echt een 'must do' voor elk zwanger stel. Ik wens iedereen de stimulans om uit te gaan van eigen kracht, natuur en ontspanning om hierop te kunnen blijven vertrouwen. Er is niks zweverigs aan Hypnobirthing voor zover daar wat verkeerd mee zou zijn;-, het is een methodiek die de oermenselijke capaciteiten een steuntje in de rug geeft. Bedankt Ilse!
Vorige week hebben we onze laatste les van Ilse gehad! Wat een gemis om afgelopen woensdag niet meer heen te hoeven! Die woensdagavonden voelden alle vijf als een cadeautje aan ons zelf! Nadat ik begonnen was aan een gewone reguliere zwangerschapscursus, voelde ik al na twee lessen een behoorlijke tegenzin om heen te gaan. Het voelde niet goed, en zeer onlogisch om dat zonder mijn vriend te doen. Inhoudelijk sloot het ook niet aan bij mijn verwachtingen van zo een cursus. Toen we in aanraking met Ilse kwamen, was het net of we in een warm bad stapten. Alle puzzelstukjes vielen op hun plekje. Samen zijn we de afgelopen weken heel erg gegroeid in ons proces, om onze dochter de mooiste geboorte ooit te kunnen geven. Wat een bijzondere reis was de cursus voor ons! Op geboorte vlak, maar ook zeker op andere vlakken in ons leven! De warmte, gezelligheid, oprechte interesse, heldere professionele uitleg en oefeningen, en de fijne lokatie hebben wij als heel bijzonder ervaren! Ik gun echt iedere aanstaande papa, mama en baby deze ervaring! Totale aanrader!! Nogmaals dank je wel lieve Ilse!! Liefs Rob, Myrthe en Skye!!
Samen met mijn man hebben we met veel plezier de hypnobirthing cursus gevolgd bij Ilse. Ze heeft ons laten oefenen met de verschillende technieken en laten ervaren wat hypnobirthing inhoud. Zowel mijn man als ik zijn met veel zelfvertrouwen de geboorte van ons eerste kindje tegemoet gegaan. Het was een prachtige geboorte ondanks dat het anders liep dan gehoopt. Door de ademhalingstechnieken en handvatten om beslissingen te nemen konden we hier goed in meegaan. We gunnen elke aanstaande ouders zo'n mooie ervaring. Ilse bedankt voor alles wat je ons geleerd hebt.
Tijdens de cursus hebben we super veel tools gekregen die we kunnen inzetten tijdens de geboorte. Dit helpt ons om met meer zelf vertrouwen en kennis de bevallig in te gaan. We voelde ons vrij te kiezen welke tips wel en niet bij ons passen. *De ontspanningsoefeningen helpen mij tijdens mijn zwangerschap al heerlijk in slaap. *De ademhalingstechnieken voelen voor mij veel logischer en krachtiger dan regulieren puf technieken. *De achtergrond kennis over het lichaam heeft mij meer vertrouwen gegeven in mijn lijf. *Door dat ik weet hoe en waarom sommige dingen gebeuren ben ik mondiger geworden en durf ik dingen te vragen. Ik vond het heel prettig om de cursus samen met mijn vriend te doen. Ik weet zeker dat ik nog meer steun aan heb door deze cursus. Ilse is heel down to earth en professioneel. We voelde ons meteen op ons gemak. De avonden waren niet alleen heel leerzaam maar er heerste een heel gezellige sfeer. Voor af en toe een grapje of de slappe lach gaf Ilse ons ook gewoon de ruimte. We gaan met vertrouwen de geboorte tegemoet.
Toen we hoorden dat we zwanger waren ben ik vrij snel samen met m'n vriend begonnen aan een zoektocht naar een leerzame en interessante zwangerschaps cursus die we ook echt samen aan konden gaan zonder dat je op een rijtje moet gaan zitten puffen en maar een keer je partner mee hoef te nemen. Eigenlijk dus een cursus die je echt in z'n geheel samen doet aangezien ik het belangrijk vind dat de aanstaande vader er ook bij betrokken word. Voor hem is het immers ook een hele verandering en zijn het ook spannende tijden die komen zullen gaan. Na kort zoeken kwam ik eigenlijk vrij snel op de website geboortepraktijk puur van Ilse terrecht en heb ik uit interesse direct een berichtje gestuurd om informatie. Ik kreeg vrijwel direct bericht terug met antwoorden op de vragen die ik stelde wat ik al heel fijn vond. Ook een telefonische contact moment voor de cursus van 5 lessen a 2.5 uur per keer van start zouden gaan was echt fijn. Na de eerste les kon ik niet wachten op de volgende 4 lessen, omdat het zo interessant was en er een hele fijne en ontspannen sfeer hing. Er word met veel zorg en liefde gezorgd tijdens de lessen dmv biologische hapjes en drankjes en de vele ontspannings oefeningen die echt heel fijn zijn om je even terug te trekken in jezelf en af te zonderen van de wereld. Over een week ben ik uitgerekend en zal ik ook zeker de ontspannings oefeningen, ademhalings technieken gaan toepassen en terug kijken op een hele mooie interessante hypnobirthing cursus. Dankjewel Ilse voor deze bijzondere ervaring!
De cursus Hypnobirthing bij Ilse was precies zoals we gehoopt hadden. Ilse deelt op een hele prettige, informele manier informatie en theorie die volgens ons onmisbaar zijn bij iedere voorbereiding op een geboorte. Uit alle andere tips en oefeningen selecteer je waar je je prettig bij voelt. Onmisbaar voor iedere aanstaande mamma én pappa!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid