facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebo Tours

Gebo Tours

Info

Gebo Tours is dé specialist voor al uw busverhuur, schoolreizen, (groeps)dagtochten, meerdaagse reizen en evenementen!

Geschiedenis

Touringcarbedrijf Gebo Tours, gevestigd in Nieuwleusen, beschikt over een diversiteit aan luxe touringcars, voor 19 tot 90 personen. Met een enthousiast team wordt er gewerkt aan de mooiste dagtochten voor de scherpste prijzen.

U kunt bij ons terecht voor volledig verzorgde individuele dagtochten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en schoolreisjes. Ook voor het huren van een touringcar bent u bij ons aan het juiste adres. Gebo Tours is ISO-gecertificeerd, met daarbij een aanvullend veiligheidsdocument. Dit biedt u garantie op veilig en comfortabel vervoer.

Producten

Dagtochten, meerdaagse reizen, schoolreizen, groepsdagtochten, evenementenvervoer



"Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen! Oók als u op zoekt bent om een losse een bus te huren bent u bij Gebo Tours aan het juiste adres."
Adres: Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529-481234
ln.obeg@ofni
Stad: Nieuwleusen
Route: Den Hulst 134
Postcode: 7711 GT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: gebo tours vacatures, gebo tours libelle zomerweek, gebo tours dagtochten, gebo tours toppers, gebo tours bussen, gebo tours huishoudbeurs, gebo tours concerten, gebo tours formule 1
Recensies
ruime tijd wachten op überhaupt een antwoord zelf dagelijks gebeld en antwoord is telkens ''morgen horen we meer''. vervolgens heb ik vanmorgen gebeld en kreeg ik goed bericht dat het door kan gaan. 1 uur later ontvang ik een MAILTJE dat het niet door kan gaan 4 dagen voor het evenement!!!. niet eens het fatsoen om te bellen. ik vind het ronduit belachelijk en zal het zeker niet aanraden.
Chauffeur van kenteken 24BHL4 op de Hemweg bij de pond - 22 april 2023 15:30 erg asociaal, begon als een gek te toeteren en is naar mijn auto toe gekomen om mij te bedreigen omdat ik in de file geen kant op kon gaan voor hem, het was een oude onbeschofte man. @Gebotours, leer je personeel manieren op de weg, anders gaat het ooit echt verkeerd aflopen, vooral met zo’n grote en onbeschofte bek.
Slecht bedrijf, anderhalf uur in de regen moeten wachten. Niet aan te raden! Docent maakt ook mijn hoofd moe tijdens het wachten. Rughernia ook erbij gekregen.
Onze 8-daagse reis geboekt via Effeweg naar het meer van Genève. Mooie reis door de Zwitserse- en Franse alpen. Hoogtepunt: ons bezoek aan het uitzichtpunt op de Mont Blanc 3840m prijzig maar de moeite waard. In Chatèl een gedateerd hotel met een internationaal, jong en enthousiast team: garant voor een prettig verblijf. Fantastisch om een jongeman te ontmoeten met passie voor het vak als touringcar-chauffeur en reisleider. Wist veel van de omgeving te vertellen en reed de bus behendig en vertrouwd door het Alpengebied. Tom, je bent een topper!
Het was een hele leuke buschauffeur geef die stije een loonsverhoging hij neemt helaas geen fooi aan maar toch echt de beste gozer die ik ooit heb ontmoet
Altijd vrij nieuwe bussen, goed georganiseerd, er zijn twee jonge chauffeurs die zijn de toppers.
heel leuk en gezellige reis met een hele goede chauffeur reis/reisleider deze chauffeur had onderweg van alles te vertellen over deze reis naar italie
Prima bedrijf, fijn personeel, goeie en schone bussen. We rijden al enige tijd met hun naar de uitwedstrijden van de VV Staphorst en dat bevalt prima.
Net op reis naar Kaprun geweest met Bolderman. Gewoon super met jullie chauffeur Bart. Op zulke chauffeurs moet je zuinig zijn.....top op alle fronten
Voor het eerst een bustrip gemaakt naar Londen. Respect voor onze chauffeur sjaak.zelf als buschauffeur op het ov neem ik mijn petje af hoe hij zich door Londen wist te manoeuvreren. Ook wist hij ons veel te vertellen. Was super duidelijk met hoe alles onderweg ging. Toppie. Ik zou zo weer gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid