facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebitnatuurlijkwit

Gebitnatuurlijkwit

Info

Wij zorgen met een persoonlijk plan ervoor dat de verkleuring op jouw tanden verdwijnt. Tanden bleken bij Gebit natuurlijk wit is geheel pijnloos en geeft direct resultaat!



"Gebit Natuurlijk Wit is de salon om je tanden veilig te bleken. Witte tanden voor elk gebit, pijnloos & niet schadelijk, speciale start behandeling inclusief tandplak verwijderen & naverzorging. Reserveer online, je zult er geen spijt van krijgen!"
Adres: Truus Oversteegenstraat 171, 2033 MZ Haarlem
Telefoonnummer: +31614991128
Stad: Haarlem
Route: Truus Oversteegenstraat 171
Postcode: 2033 MZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Recensies
Al meerdere keren bij Claire geweest en nog steeds naar alle tevredenheid. Ze werkt hygiënisch, is fijn in de omgang en stelt je op je gemak! En ook nog eens een mooie en goed bereikbare salon. Tot snel weer!
Ik kon super snel terecht en ben heel tevreden met het resultaat. Heel fris en niet TE Gerald Joling : Je zit comfortabel en de tijd vliegt want de sfeer is gezellig! Claire is geloof ik altijd goedgehumeurd en kletst er lekker op los.
Voor de eerste keer mijn tanden laten bleken, toch beetje spannend. Maar echt nergens voor nodig. Wat is het mooi geworden, ben er heel blij mee. En het was ook nog heel gezellig met Claire, de eigenaresse, heel aardig en met hart voor haar zaak. Alleen al knap hoe je mij verstond, al pratend met dat ding in. Ik kom zeker terug, en het is iedereen aan te raden.
Wederom wéér zeer prettig en professioneel geholpen door Claire ! Een hele goede prijs/ kwaliteit verhouding!!
Goeie service en altijd gezellig. Met de nieuwe massagestoelen vliegt de tijd voorbij.
Wat een top zaak! Ik ben hier nu voor de tweede keer geweest en beide keren waren een groot succes; goed resultaat, goed advies en een zeer vriendelijke service. Een welkome toevoeging aan mijn tweede keer waren de massage matten op de stoelen. Hoewel je wel een tijdje ligt afhankelijk van welke behandeling je kiest, is het comfort hoog. De locatie is goed aan te rijden met de auto en er zijn goede parkeermogelijkheden. Claire - de eigenaresse - heeft veel liefde voor haar zaak, dit merk je aan alles. Ze doet er alles aan om je thuis te laten voelen in haar zaak. Ze is niet gek van een goede babbel op zijn tijd. De zaak heeft ruimte voor 5 mensen tegelijk, dit maakt dat ze uitgebreid te tijd voor je kan nemen indien je vragen hebt of gewoon even lekker wil kletsen. Het is bijna een uitje om bij Gebit Natuurlijk Wit in de stoel te liggen en uiteraard stap je weer naar buiten met een glimlach om je witte tanden te showen aan de wereld! Tot de volgende!
Klantvriendelijk, mooie salon, overheerlijke stoelen en goed resultaat!
Louisa top dame die je echt op je gemak laat voelen en zorgt dat je mooie witte tanden krijgt. Raad het iedereen aan
Toen ik voor het eerst naar gebit natuurlijk wit in Haarlem ging vond ik het een beetje spannend omdat ik vrij gevoelige tanden heb. Maar dat was nergens voor nodig! Alles word fijn uitgelegd zodra je gaat liggen en de behandeling voelt zeker niet vervelend! Nu al 2x mijn tanden laten doen bij Claire. Na de eerste keer had ik al een enorm verschil. Schoon netjes en mooi bedrijf. Claire is zelf ook heel erg gezellig! Tot snel weer!
Heel blij met de service en het ècht natuurlijke resultaat. Heb nu de startbehandeling en een keer de behoudbehandeling gedaan en ben super tevreden. Zeker nu ze de stoelen een upgrade hebben gegeven met massage functie, is het ook nog eens even helemaal ontspannen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gebitnatuurlijkwit.

Haarlem tandenbleekservice

openingstijden, locatie, vervoer. Truus Oversteegenstraat 171 haarlem beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gebitnatuurlijkwit adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gebitnatuurlijkwit. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gebitnatuurlijkwit delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid