facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebiedsregisseurs leefbaarheid Harold, Iris en Joey

Gebiedsregisseurs leefbaarheid Harold, Iris en Joey

Info

Als regisseurs willen we zoveel mogelijk zichtbaar zijn in het werkveld, zodat inwoners ons aanspreken. Heeft u een idee of initiatief? Laat het weten!

Geschiedenis

Als regisseur wil ik zichtbaar zijn ‘buiten de muren van het gemeentehuis’. Ik wil weten wat er speelt bij de mensen thuis, in de kernen én ik wil de organisaties en bewoners, die in de wijk actief zijn, leren kennen. Het is belangrijk dat ze me gemakkelijk weten te vinden én aanspreken. Als een soort ‘verkenner’ signaleer ik in de buitenwereld bepaalde trends en ontwikkelingen. Knelpunten in het werkveld leg ik neer bij de juiste personen binnen de gemeentelijke organisatie. Ik beweeg me dwars door de organisatie heen en kan zo praktische verbindingen leggen tussen collega’s, afdelingen, burgers, instanties, etc. Ik faciliteer initiatieven die de eigen kracht van burgers en oplossingen in de eigen omgeving vergroten, (dreigende) vereenzaming tegengaan en mogelijk leiden tot een afnemend beroep op gemeentelijke ondersteuning en voorzieningen. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van praktische tips en adviezen en door mee te denken.
Heeft u een idee of initiatief of kent u goede voorbeelden in uw omgeving? Laat het me weten! Ik kom graag met u in contact!

Adres: Raadhuisplein 1, 6031 VR Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0618115295
Stad: Nederweert
Route: Raadhuisplein 1
Postcode: 6031 VR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandweer Nederweert Brandweer Nederweert 1 km Brandweer Nederweert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid