facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GeBe Maternity

GeBe Maternity

Info

Providing chic styles for pregnancy, nursing and beyond.

Geschiedenis

We started producing high quality maternity apparel in 1986 for some of the World’s Best Maternity Brands, and in 2005 we combined our years of experience to create the GeBe brand.

We also produce exclusive fashion forward collections for the likes of Asos.

www.gebematernity.com



"Prénatal Hoofddorp Boutique is dé babywinkel waar je een selectie van de mooiste- en meest onmisbare producten uit het Prénatal assortiment vindt. Shop hier gave babykleding en kinderkleding voor je kindje, of de noodzakelijke verzorgingsartikelen voor de haartjes, het huidje of de billetjes van je kleine. Kom gauw langs in onze Prénatal Boutique in Hoofddorp voor de beste babyproducten of deskundig advies!"
Adres: Diamantlaan 4, 2132 WV Hoofddorp
Telefoonnummer: +31 23 5551345
Stad: Hoofddorp
Route: Diamantlaan 4
Postcode: 2132 WV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By Lo Fashion Boutique By Lo Fashion Boutique 2 km Paar weken geleden een jas besteld. Bij binnenkomst was de jas helaas niet de kleur z...
White Moose White Moose 4 km We are a new lifestyle brand. Our designs are known for it's simple iconic timeless s...
Recensies
Super leuk geholpen in prenatal Hoofddorp. Leuke meiden denken met je mee en zeer vriendelijk en goede service. vooral de dame met de rood geverfde haren enige minpunt € 1.10 voor een papieren tas/zak
Prenatal is heerlijk shoppen voor ukkies en zwangere vrouwen. Mijn absolute favoriet.
Ze mogen wat meer respect aan mensen tonnen....
Ik vind 1 ster zelfs hoog. Ik was daar aan het winkelen met mijn gezin. Mijn zoontje van 3 moest plassen. Ik vraag aan personeel van prenetal of mijn zoontje misschien daar mag plassen. En ze zeggen gewoon nee ga maar naar de hema. Dat is 5 minuten lopen als gevolg dat mijn zoontje in ze broek plaste. Prenetal een kinderkleding zaak maar ze helpen kinderen totaal niet ze mogen niet eens plassen. Vind het echt een schande. Ik zal nooit meer winkelen in de prenetal!!
Echt zo slecht.. speciaal om iets te ruilen helemaal naar Hoofddorp gereden, is de winkel gewoon dicht! Met een briefje op de deur, maar nergens op internet aangegeven
Hele hulpvaardige medewerkers, ze hebben me supergoed geholpen toen ik een kolfpaniekmoment had. Sowieso fijne winkel, klein maar het meeste wat je nodig hebt, hebben ze gewoon in huis, inclusief prima advies. Toppers!
12 september staat er netjes aangegeven dat ze gesloten zijn op de site. Vandaag zouden ze open zijn. Rij je van Amsterdam speciaal naar Hoofddorp, want in Amsterdam zijn alle prenatals al gesloten, sta je voor een dichte deur i.v.m. met verbouwing. Bedankt voor niks: Bedankt voor uw antwoord, maar als daar op aangegeven staat dat de winkel open is, maar bij aankomst dicht is heb ik weinig aan dat antwoord.
Niet echt behulpzaam personeel. Meerdere keren problemen met cadeaubonnen gehad. Na een reparatie kregen we een verkeerde buggy mee naar huis in doos.
Goede winkel voor alles wat je baby nodig heeft. Niet zo erg groot.
Vriendelijk behulpzaam personeel. Winkel is niet heel groot
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid