facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gebben Racing

Gebben Racing

Info

Gebben Racing is een samenwerking van Gebben Motoren met Yamaha en Emile Gebben BV met Kawasaki en Beta. Dit alles op gebied van MX, Enduro en Quads.

Geschiedenis

Gebben Racing is een samenwerkingsverband van Gebben Motoren als grootste Yamaha exclusief dealer van Nederland en Emile Gebben BV als Kawasaki en Beta dealer. Dit alles op MX gebied betreffende cross, enduro en ATV / quads. Uiteraard voeren wij bijna alle merken occasions. In onze werkplaats hebben wij 3 MX specialisten dus ook daarvoor ben je aan het goede adres. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide kleding, accessoires en onderdelen afdeling.

Adres: Industrieweg 25a, 7949 AJ Rogat
Telefoonnummer: 0522 443820
ln.nerotomnebbeg@xm
Stad: Rogat
Route: Industrieweg 25a
Postcode: 7949 AJ



op zoek naar gerelateerd: pearle gebben racing, yamaha, gebben motoren, gebben webshop, pearl gebben racing, gebben quads
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gebben Motoren Gebben Motoren 11 meter Ze hebben mijn V rod ingekocht en aangezien ik een goedkopere motor terug kocht werd ...
Recensies
Wat je ver haalt is lekker. Nou inderdaad. Heldere afspraken. Buitengewoon warme sfeer. Geen vraag te gek en men doet alle moeite. En nee, wij kochten geen nieuwe motor van 20K, maar gewoon een hele mooie gebruikte. Het was de bijna 200km zeker waard. We wachten de aflevering met spanning af. Aanrader!
Prachtige motoren , zowel nieuw als gebruikt. Klantvriendelijk behulpzaam personeel . Fijn om rond te struinen en andere motorliefhebbers te ontmoeten.
Na bij een andere zaak verliefd worden op een MT-07 besloot ik twee weken later om toch zo'n motor te nemen. Uiteindelijk bleek alleen Gebben Motoren een nieuwe te kunnen bemachtigen en binnen een week zaken gedaan. Erg mooie en professionele zaak, voelt vertrouwd om de motor hier te kopen, ook vanwege verdere service.
Mooie zaak.. vriendelijk volk
Heel fijne motorzaak, klantvriendelijkheid en service is top!
Zelfs als je voor een tweede hands niet al te dure motor komt wordt je behandeld of je een nieuwe koopt. Prettige zaak keurige afhandeling. Ik heb die 260km er dik voor over! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid