facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GearFreak Hindeloopen

GearFreak Hindeloopen

Info

GearFreak.nl Surfshop Hindeloopen is maar 200 meter verwijderd van het IJsselmeer. Gedreven watersporters helpen je graag bij de aanschaf van je nieuwe spullen, van een accessoire tot complete SUP, wind- of kitesurfsets we got you covered!

Geschiedenis

http://vimeo.com/101385520

GearFreak.nl is maar 200 meter verwijderd van het IJsselmeer in Hindeloopen. Gedreven watersporters helpen je graag bij de aanschaf van je nieuwe spullen, van een accessoires tot complete SUP, wind- of kitesurfsets! Maar ook kunnen wij je voorzien van het juiste surfpak, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten op het water. Tot in de winkel, de koffie staat altijd klaar!

Onze taak

One Life. Surf It!

Producten

WINDGEAR / RRD / SIMMERSTYLE / AL360 / THOMMEN / EZZY / NAISH / STARBOARD / SEVERNE / PROLIMIT / MYSTIC / BRUNOTTI / ONEILL / QUIKSILVER / ROXY / REEF / DAKINE

Adres: De Tolve 5, 8713 LK Hindeloopen
Telefoonnummer: 0514 524040
ln.kaerfraeg@eciffo
Stad: Hindeloopen
Route: De Tolve 5
Postcode: 8713 LK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: mystic katwijk outlet, sup hindeloopen, gearfreak surfshop hindeloopen, windsurf gadgets, surfwinkel noordwijk, surf shop hindeloopen, van den berg surf, surfshop noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
iekoon store iekoon store 862 meter Fijn geholpen en hele gezellige winkel. Ook in de winter.
Recensies
Mooie zaak! Vriendelijk personeel
Mooie winkel, top personeel en de beste Gear! Nergens in Nederland is er zoveel kennis. Het advies is altijd eerlijk, oprecht en passend bij je behoefte.
Prachtige shop. Eerlijke info en advies. Deskundige mensen in de shop met hart voor windsurfen en kitesport. Daarnaast interessant kledingaanbod. De shop voor mij
Super surfshop, lekker advies, zeer ervaren, eerlijk en goed advies voor ieder niveau. Beginner of ervaren ‍ weten precies hoe ze jou op het juiste surfboard krijgen! Gezellige koffie bar Vanuit den bosch de ideale kustplaats. File vrij, parkeren voor de deur, 500 meter van het IJsselmeer.
Nette shop, met groot assortiment aan wind- en kitesurf artikelen. Je wordt op een vriendelijke en professionele manier geholpen door mensen met verstand van zaken. Ook voor kleding een succes. Ga zo door. Ik kom graag weer eens een kopje koffie halen.
Doe al meer dan 15 jaar naar volle tevredenheid zaken met Mark T. eigenaar van gearfreak. Op naar de volgende 15.
Oprecht advies met kennis van zaken op de persoon gericht. Zowel voor de professionele als herintreder beginnende wind en kitsurfer. Mooie overzichtelijke winkel voor de echte Gearfreak.
Toffe surfshop waar eerlijk advies wordt gegeven, de koffie goed smaakt, een breed assortiment beschikbaar is, en waar je altijd met passie geholpen wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid