facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GEARDROPPER

GEARDROPPER

Info

Zorgeloos kamperen met onbegrensde vrijheid!

Geschiedenis

Rent camping gear to pick up at unique destinations throughout Europe and choose your own way of traveling. GEARDROPPER - FOR LIFE IN THE OPEN!

Onze taak

Wij weten uit ervaring dat memorabele ervaringen vanzelf ontstaan als we bijzondere plekken bereikbaar maken, plekken waar je impulsief heen kan gaan en verrast wordt door schoonheid, eenvoud en oprechte gastvrijheid.

Sinds 2016 bouwen we aan een netwerk van Base-Camps die een betrouwbare uitvalsbasis vormen voor kampeer-rondreizen met de beste gear.

GEARDROPPER bedient een doelgroep van reizigers die op zoek zijn naar gemak & comfort tijdens het kamperen in combinatie met unieke ervaringen waarbij je ultieme vrijheid en de lokale gastvrijheid van locals ervaart. Onze gasten willen mooie bestemmingen ontdekken en het leven in de buitenlicht ervaren, maar zonder de lasten te dragen die rondreizen en kamperen met zich mee kunnen brengen. Denk aan voorbereiding van de rondreis en kampeeruitrusting, prijzen vergelijken, grote afstanden per auto afleggen, schoonmaken van een uitrusting, reizen met veel bagage, enzovoorts. Daarnaast merken we dat onze gasten de behoefte hebben om tijdens hun vakantie even te ontsnappen aan hun digitale bestaan, om zo weer tot zichzelf en de essentie van het leven de komen.

Een van de hogere doelen van GEARDROPPER is om kamperen weer op de kaart te zetten voor een nieuwe generatie reizigers en mensen die niet tot nauwelijks kampeer-ervaring hebben. Wij willen deze mensen in contact te brengen met de vele mooie kleinschalige campings & de locale gasvrijheid die Europa te bieden heeft. Voor een grote groep die voorheen alleen gebruik zou hebben gemaakt van hotels, appartementen, airbnb, maken we een nieuwe vorm van reizen beschikbaar waarmee het mogelijk wordt om de mooiste bestemmingen op ons continent op een compleet andere manier te ervaren.

In deze drukke tijd, waarin we van alle kanten worden bestookt met informatie, vergeten we soms wat er echt toe doet hier op aarde; leven in harmonie met elkaar en de natuur. Ja, wij ZIJN de natuur. Ga maar eens naar buiten en kom tot rust, laat je zintuigen prikkelen. Hoor het geluid van een stromende rivier, brekende golven, fluitende vogels, ruik de geur van de ochtenddauw op het gras, een bloemenveld, zie de opkomende zon achter het bladerdek, voel de wind door je haren, geniet van de gesprekken rond het kampvuur en herinner je: dít is de essentie van het leven. Neem een break in je drukke digitale bestaan, reserveer jouw favoriete rondreis, slaap onder de sterrenhemel en leef ‘Life In The Open’!

Producten

Ontdek het gemak van GEARDROPPER en vlieg zorgeloos naar de mooiste bestemmingen om daar een onvergetelijke kampeer-rondreis te maken waarbij wij aan alles hebben gedacht!

De eerste en laatste overnachting van de rondreis zijn alvast voor je geregeld en de kampeeruitrusting staat bij aankomst voor je opgezet op een mooie en kleinschalige camping midden in de natuur, ver weg van de massa. Je krijgt een warm ontvangst en als je wilt ook tips en to do’s over de omgeving. Na de eerste nacht ben je vrij om te gaan waar je maar wilt, met jouw uitrusting in de kofferbak. Je krijgt een kaart van de omgeving met daarop de mooiste kampeerplekken en een gids vol met kleinschalige campings, maar jij beslist zelf hoe je jouw kampeer-reis wilt vormgeven. Nog even genieten op het Base-Camp, of meteen die ene waterval ontdekken? Niets houdt je tegen, dit is jouw vakantie en je mag altijd zelf kiezen!

Je eindigt weer bij het startpunt, waar je nog even lekker kunt wegdromen bij al je belevenissen en de volgende dag vertrek je weer helemaal uitgerust naar huis.

Adres: Helftheuvelweg 11, 5222 AV 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31 85 060 62 33
moc.reppordraeg@ofni
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Helftheuvelweg 11
Postcode: 5222 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: geardropper corsica, geardropper portugal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watersport Vereniging Engelermeer Watersport Vereniging Engelermeer 2 km Watersport Vereniging Engelermeer organiseert zeil- en surf lessen in optimisten en l...
Matoke Tours Matoke Tours 2 km Wat hebben we een gave reis gehad naar Oeganda en Zanzibar met onze twee kids van 11!...
Den Bosch Den Bosch 2 km | 's-Hertogenbosch, veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de Nederlandse g...
Prijsvrij Prijsvrij 2 km book nooit maar dan ook nooit via Prijsvrij!! 5 minuten na het booken, contact opgen...
Travelworld.nl Travelworld.nl 3 km Goede informatie.. We hebben onze camperreis naar Canada hier geboekt
ExperienceTravel ExperienceTravel 3 km Service met een grote S
Den Bosch Den Bosch 3 km 's-Hertogenbosch, 139.754 ab. nel 2010, è una città dei Paesi Bassi, capoluogo della ...
Den Bosch Den Bosch 3 km 's-Hertogenbosch, coloquialmente conhecida como Den Bosch e conhecida em francês com ...
Den Bosch Den Bosch 3 km 's-Hertogenbosch, neformálně Den Bosch, francouzsky Bois-le-Duc, německy Herzogenbusc...
Den Bosch Den Bosch 3 km ’s-Hertogenbosch ist die Hauptstadt der niederländischen Provinz Nordbrabant. Die Gem...
Den Bosch Den Bosch 3 km ’s-Hertogenbosch – miasto w Holandii nad rzeką Dommel, ok. 80 km na południe od Amste...
Den Bosch Den Bosch 3 km ’s-Hertogenbosch on Pohjois-Brabantin provinssin pääkaupunki Alankomaiden eteläosassa...
Snowleaders Snowleaders 3 km Altijd al jouw skitechniek willen verbeteren, maar geen zin meer in een traditioneel ...
Den Bosch Den Bosch 3 km 's-Hertogenbosch, colloquially known as Den Bosch, is a city and municipality in ...
Den Bosch Den Bosch 3 km Bolduque es la capital de la provincia de Brabante Septentrional, en el sur de los Pa...
Den Bosch Den Bosch 3 km Untuk seorang gubernur jenderal Hindia Belanda, lihat Van Den Bosch. right Den Bosch ...
Den Bosch Den Bosch 3 km Bois-le-Duc est une commune et ville des Pays-Bas, chef-lieu du Brabant-Septentrional...
Marscha van Eck Personal Touch Travel Marscha van Eck Personal Touch Travel 4 km Ervaar ook het gemak van persoonlijk reisadvies aan huis! Als zelfstandig reisadviseu...
Recensies
Geweldige vakantie gehad. Alles was goed geregeld. Alle spullen die we nodig hadden waren er. Camperen zonder gedoe. Heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid