facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GE-Bouw

GE-Bouw

Info

Een deskundig aannemersbedrijf voor uw aan- en nieuwbouw woning, verbouwing en renovatie, agrarische bouwwerk, betonwerk, utiliteitsbouw en garagedeuren.

Geschiedenis

Onze service kenmerkt zich door gedegenheid, vakkundigheid, een persoonlijke benadering en kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij werken met gekwalificeerde vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. En uiteraard over minimaal de vereiste diploma’s beschikken. Onze bouwkundig adviseurs geven maatwerkadvies.
Indien uw verbouwing om een specialist vraagt die wij niet in huis hebben, schakelen wij betrouwbare partners in. Partners waar wij ervaring mee hebben en waarvan we weten dat zij staan voor hun werk.

De door ons geleverde aanbouwen voldoen aan de criteria voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook adviseren wij onze klanten over duurzaam verbouwen en kunnen daarbij energiebesparende maatregelen toepassen.

Adres: Spurkt 3C, 5804 AR Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-571609
Stad: Venray
Route: Spurkt 3C
Postcode: 5804 AR



op zoek naar gerelateerd: Bouwbedrijf Fleuren, Aannemer Noord-Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raedts Bouwbedrijf Raedts Bouwbedrijf 1 km Ik ben mega tevreden. Allemaal stuk voor stuk aardige mensen en hebben goed werk gele...
Bouwbedrijf Fleuren BV Venray Bouwbedrijf Fleuren BV Venray 3 km Bouwbedrijf Fleuren BV is in de regio Noord-Limburg toonaangevend als het gaat om par...
Top Support dakwerken v.o.f. Top Support dakwerken v.o.f. 3 km Goede en vakkundige service met prachige resultaten!
BOOST klusbedrijf BOOST klusbedrijf 3 km BOOST Klusbedrijf is gevestigd in Oostrum, behorende tot de provincie Limburg. BOOST ...
Rolluiken Reparaties Rolluiken Reparaties 4 km voor een goede service aan u rolluik. bied ik mij aan voor een goedkope reparatie.
Hoex Bouw Hoex Bouw 4 km Een collega werkt en prijst deze werkgever zeer
Hous Luxe Woningen Hous Luxe Woningen 4 km Mooie projecten om te mogen maken
Recensies
Slechte communicate en komen afspraken niet na. Meerdere keren gebeld, gemaild en geappt. Beloftes worden gemaakt en er wordt helaas niet geleverd. Uiteindelijk gestopt met contact zoeken en elders de verbouwing laten uitvoeren.
Al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner. Heeft bij Kasteel de Berckt monumentale panden herbouwd die mensen uit de hele wereld komen bezoeken.
Vriendelijke mensen
Vertaald door Google Oplichters Origineel Scammers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid