facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GBC Poona

Geschiedenis

Wat betekent ‘Poona’?
Badminton bestaat al heel lang. Aangenomen wordt dat het in India is ontstaan. Daar werd een spel gespeeld dat op badminton leek en dit spel noemde men Poona. Engelse officieren introduceerden de sport in Engeland. Rond 1873 speelde men het spel veel op een Engels landgoed dat Badminton heette. Men denkt dat de naam van het landgoed is overgegaan op het spel.

Wie is GBC Poona?
Gaanderense Badminton Club Poona is een badmintonclub die in de regio bekend staat als een club met een goed spelniveau, maar die vooral bekend is om z’n gezelligheid. Onze club telt rond de 150 leden, variërend in leeftijd van 6 tot 82 jaar; van bad-mini-tonner tot 50+ badmintonner.

Wij bieden onze leden de mogelijkheid tot het krijgen van een training van gediplomeerde trainers. Speelavonden van GBC Poona zijn maandagavond en vrijdagochtend in sporthal 'De Pol' te Gaanderen en donderdagavond in sporthal 'De Bongerd' te Doetinchem.
Op zaterdag worden de competitiewedstrijden gespeeld.

Nieuwsbrief:
GBC Poona heeft een eigen nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere week en staatbomvol informatie voor en door leden.

Wil je nog meer weten van de gezelligste badmintonvereniging van de regio, kijk dan op onze website www.gbcpoona.nl




Adres: Pelgrimstraat 61, 7011 BJ Gaanderen
Stad: Gaanderen
Route: Pelgrimstraat 61
Postcode: 7011 BJ



op zoek naar gerelateerd: Poona badminton
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dance en Twirling St. Martinus Gaanderen Dance en Twirling St. Martinus Gaanderen 119 meter Welkom op de facebook pagina van Dance en Twirling St. Martinus Gaanderen. Op deze pa...
Recensies
Fijne badmintonclub. Zowel voor de competieve speler als voor de recreatieve speler. Veel speelmogelijkheden in zowel Gaanderen als Doetinchem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid