facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GB Behangwinkel

GB Behangwinkel

Info

Aan de Nijkampenweg 82 in Emmen hebben wij een winkel gespecialiseerd in behang en het aanbrengen hiervan.


GB Behangwinkel; Compleet in behang



"Wij werken op afspraak. Graag afspraken maken via WhatsApp 0612390353Jarenlange vakmanschap, snelle service en altijd een gepaste oplossing. Dat maakt ons als behangersbedrijf uniek! Passie voor het vak, goed luisteren meedenken, adviseren, dat éne stapje extra, voor elk budget. Wij zijn GB Behangwerken."
Adres: Nijkampenweg 82, 7815 GR Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591785904
ln.nekrewgnaheb-bg@ofni
Stad: Emmen
Route: Nijkampenweg 82
Postcode: 7815 GR


Recensies
Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Ik had een patroon behang gekozen en ik durfde het niet aan om zelf te doen. Ondanks de drukke schema en tegenslagen met de post. Is het eindresultaat super netjes.
Nooit open op de openingstijden die vermeld staan, 4 keer voor niks langs geweest
Zeer teleurgesteld. We hadden een prijs gewonnen, maar de eigenaar reageert nergens op. Heel jammer. Telefonisch niet, de winkel is gesloten. Heel jammer.
Wij werden onverwacht geconfronteerd met een behangklus waarvan het behang niet was geleverd. De schilder/behanger was al bij ons aan het werk. Via Google ontdekte ik het gewenste behang bij GB Behangwinkel. Binnen 5 minuten was de bestelling geplaatst en werd de volgende dag per speciale koerier geleverd. Zodoende kan de behanger toch nog binnen 2 dagen aan de slag. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Helaas we wonen te ver weg van Emmen maar anders twijfelden we geen ogenblik om in de toekomst weer met GB Behang in zee te gaan. Hartelijk dank voor de super correcte en snelle afwikkeling. Met vriendelijke groet, Jannie Schenk
We hadden door omstandigheden snel iemand nodig die een slaapkamer wilde behangen en via Google kwamen we op GB Behangwerken. Gerco was onmiddellijk bereid om ons uit de brand te helpen en heeft perfect werk afgeleverd tegen een zeer redelijke prijs. Gerco en z'n vrouw zijn zeer servicegericht en sympathiek.
Wat een geweldige service en goed assortiment. Goede kwaliteit en goede prijs. Enorm goed geholpen, zeker aanrader voor iedereen.
Vriendelijk en goed geholpen, het behang zit er heel mooi op! Dit bedrijf is een aanrader!
Top! Veel keus en vriendelijke service + betaalbare prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid