facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazeuse

Gazeuse

Info

Gazeuse: verfrissende communicatie en evenementen. Oplossingen voor communicatievraagstukken of de organiseratie van een zakelijk evenement.

Geschiedenis

Communicatie en organiseren is ons vak. Een vak waar we passie voor hebben. We zoeken naar nieuwe en creatieve manieren om te prikkelen en te verrassen. Wij bieden je een kritische blik, een luisterend oor, extra handjes of een vloeiende pen.

Dus ben jij op zoek naar een energieke communicatieadviseur of een pragmatische duizendpoot voor de realisatie van een zakelijk evenement? Dan ben je bij Gazeuse aan het juiste adres. Vertel wat je zoekt en samen kijken we naar de beste oplossing.



"Gazeuse Communicatie & Evenementen:het adres voor communicatieadvies en -ondersteuning én voor de organisatie van zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Tijdelijk op zoek naar een communicatiespecialist? Ook bij interim opdrachten is Gazeuse je graag van dienst. Op onze website vind je informatie over de verschillende diensten die we aanbieden én voorbeelden van recente opdrachten en projecten. Uiteraard leggen we in een persoonlijk gesprek ook graag uit wat we doen en hoe we je kunnen helpen."
Adres: Rondven 47, 6026 PX Maarheeze
Telefoonnummer: 0622789142
Stad: Maarheeze
Route: Rondven 47
Postcode: 6026 PX


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid