facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

"Wij zijn deVriesTolbertWij zijn er voor u en uw fiets."
Adres: Leuringslaan 33, 9356 VG Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 594512079
Stad: Tolbert
Route: Leuringslaan 33
Postcode: 9356 VG



op zoek naar gerelateerd: Wagenaar Leek, Fietsenwinkel Leek
Recensies
We hadden hier een fiets gekocht, en na twee rondjes fietsen om de zaak leek het mijn vrouw wel wat. maar na een langere tocht bleek ze door haar ziekte toch niet goed overweg te kunnen met deze fiets. Dus terug, en deze fiets omgewisseld voor eentje met voorwielaandrijving en deze was voor haar veel lichter. Dit alles in een goede verstandhouding overeen gekomen met De Vries. Hier komen we zeker terug!
Tot nu toe 2x geweest met mijn 2e hands elektrische fiets. 1x voor een kapotte display en 1x voor de koop van een beter zadel. In beide gevallen , top service! Verstand van zaken en lekker snel.
Je koopt een fiets van meer dan EURO 2.500 waarbij je afspreekt dat er een ander stuur op komt. Dan krijg je later de rekening gepresenteerd en dat blijkt dat daar meerkosten voor worden gerekend. Zonder dat dit wordt afgestemd. Erg vervelend en onbetrouwbaar
Goede uitleg van de diverse modellen en mogelijk heden. We hebben proefgereden op een Conway en een Ebike dit waren voor ons een nieuwe merken. We kwamen eigenlijk voor een Gazelle. Jammer dat we niet samen mochten fietsen. Bij drie andere fietsenzaken kregen we zo de fietsen mee voor een proefrit, misschien vandaag de verkeerde kleding aan. De inruil was weer positief. Het was druk in de winkel kwam waarschijnlijk doordat iedereen vakantiegeld heeft ontvangen deze maand. Op dit moment nog niet voor een bepaald model gekozen. De Bosch performance line was tot nu toe de "lekkerst " rijdende motor.
Hier is de klant koning !! Zéér vriendelijk & deskundige medewerkers die vooral geduldig informatie/details over mijn Flyer E-Bike verschaffen. Als éxtra service wordt zélfs aangeboden om eventuele inruilfietsen aan huis op te halen. Gewoon perfect!! Keep it up De Vries Tweewielers!! Happy EmGee
Prima zaak, goede service. Ben erg tevreden
Mijn eerste driewieler kwam 40 jaar geleden al van De Vries en alle fietsen sindsdien ook. En die van mijn ouders. En van mijn broers. En van mijn kinderen. Ondanks dat er nooit een cent af kon notoir stugge onderhandelaars bleven mijn ouders hier maar fietsen kopen, want het was wel lekker dichtbij. Maar het gevoel dat je een goede deal had, kreeg je nooit. En nog steeds niet. Blijkt wel uit een reparatie van twee elektrische fietsen deze maand. Eentje met een lekke band, de andere ging niet aan. Laten repareren. Band geplakt, computertje vervangen en beide fietsen een beurt. Kosten: 170 euro. Op de fietsendrager naar Drenthe, weekendje weg. Fietsen maar. Wat blijkt: bij de ene is de band weer lek amper 100 meter op gereden en de andere ging nu wel aan, maar gaf geen trapondersteuning. Voor niets die fietsen meegenomen, weekend vergald. Weer naar De Vries: nu blijkt ineens de motor stuk. Kosten: 299 euro. Zogenaamd de inkoopprijs. Dat was dan al met coulance korting, zonder arbeidsloon. Ja hallo, hij was bij de vorige keer toch helemaal gecontroleerd? Vaag verhaal over losse stekker. Maar ondertussen mooi cashen op de motor, want onderdelen kosten een ondernemer nooit precies 299 euro incl btw. Kapot is kapot en ik hoef het niet gratis, maar soms moet je op korte termijn een klant matsen om op de lange termijn hem als klant te houden, anders is hij weg. Nou, ik ben weg.
Na een ongeval met scooter, de scooter afgeleverd voor een schouwing van schade-expert. Werd verteld dat dit kosten tussen 50 à 100 euro met zich mee zou brengen als we de scooter daarna weer mee zouden nemen als we er niets aan lieten doen. Na de schouwing toch eerst maar scooter opgehaald omdat er grotendeels rijdbare schade op zat. Daardoor 100 euro neergeteld, met de mededeling dat als we toch nog reparaties lieten uitvoeren de 100 euro weer verrekend zou worden. Na een week scooter toch maar heen gebracht voor wat schadeherstel + wat onderhoud. Wat schetst de verbazing! De 100 euro wordt niet verrekend, want niet alle schade is hersteld! Na een half uur bakkeleien komen ze over de brug met verrekening van 50 euro op de factuur. Ze maken er een welles nietes verhaal van dat ze dit van tevoren zouden hebben aangegeven.... Ammehoela! $$ tekens in de ogen, en geen klantgerichtheid. Mij zien ze er niet weer.
Ik heb mijn derbi senda hier laatst heen gebracht. Ik had verschillende problemen verbranding was niet goed. Ketting was krom. Over gehad en laten maken tegen eerlijke prijs. Een zeer nette en redelijke garage als het op brommer reperaties aankomt. Niks op aan te merken
Jammer dat ik toch nog 1 ster moet geven dit bedrijf verdient geen enkele ster. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Dus niet!! Bieden een scooter aan op markplaats waar ik een bod op plaats waarmee akkoord wordt gegaan. Ik 150km gereden voor niets. Hij dacht dat ik een hoger bod had geplaatst maar reageert op mijn mail met het bod maar daar had hij niets mee te maken en natuurlijk fout niet toegeven. Ik had me doodgeschaamd als bedrijf zijnde en tenminste nog de brandstofkosten vergoed en excuses aangeboden. Dus fijn zaken doen met deze mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid