facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

Adres: Peperstraat 54, 5975 BW Sevenum
Telefoonnummer: 774678217
Stad: Sevenum
Route: Peperstraat 54
Postcode: 5975 BW


Recensies
Mijn zus had een spaak van haar e-bike gebroken. Dezelfde dag voor een klein bedrag gerepareerd en kosteloos ! een e-bike te leen als vervangende fiets tijdens reparatie meegekregen. Dat is pas service!
Oog en tijd voor de klant. Ik zag een review over dat de klant was vertrokken vanwege geen tijd voor de klanten. Hier ben ik het niet mee eens. Wij zijn ons gaan informeren over twee elektrische fietsen en nadat we aan de beurt waren werd er ruim aandacht aan ons geschonken. Een beetje geduld is een schone zaak.
Hartelijk dank voor de snelle, correcte, reparatie! Zeer goede service met geweldige mensen! Bedankt!
Super vriendelijke mensen. Ik was op doorreis, maar mijn standaard zat los. Ik werd direct geholpen, nieuw schroefje er in en stevig aandraaien. Dag meneer, fijne dag verder. Kosten? Nee, daar wilde hij niets van weren. Dus hartelijk bedankt. Dit is dus echte Limburgse vriendelijkheid. Top.
Ruime keuze aan kwaliteit fietsen , met ruime en moderne werkplaats. Tevens wordt men hier uiterst plezierig en vakkundig geadviseerd. Ben je in de omgeving van Sevenum op vakantie , ook dan staat hier de deur open voor een snelle vakkundige reparatie aan de fiets
Goede service in de werkplaats en advies op maat! Ook eerst goed uitgetest wat ik nodig had om bij mijn nieuwe fiets op- en af te kunnen stappen.
Heel jammer dat ze vorige week gesloten waren terwijl dit niet op de site vermeld stond We hadden graag fietsen willen huren en hadden van de B&B in Sevenum hun adres gekregen
Prima fietsenwinkel met deskundig personeel en zeer klantvriendelijk. Zelfs driewieler beschikbaar gekregen toen het fietsen even niet kon
De zadelpen van mijn racefiets kraakte nogal. Ik ben op vakantie in Sevenum en dacht ik koop wat carbonpasta om tussen mijn frame en pen te smeren. De fietsenmaker verkocht dit niet maar had het wel in zijn werkplaats staan. Hij zei wacht maar even. Toen hij terugkwam had hij wat van de pasta in een zakje gedaan. Hij zei veel plezier ermee. Hoefde er niet voor te betalen. Dit vind ik ontzettend aardig. Was er nog nooit geweest want kom niet uit de buurt. Heb heerlijk gefietst en geen kraak gehoord.
Fijne winkel service gericht en klantvriendelijk. Kundige medewerkers die hun vak verstaan . Zo wordt fietsen een plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid