facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

Adres: Nijverheidsweg 5, 3247 XX Dirksland
Telefoonnummer: 187601706
Stad: Dirksland
Route: Nijverheidsweg 5
Postcode: 3247 XX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2Wielers Dirksland 2Wielers Dirksland 25 meter Mooie zaak met plezierige omgang.
Recensies
Voor een fiets wezen kijken en héél vriendelijk en goed geholpen.
Fijne en mooie zaak! Met uiterst deskundig personeel in zowel advies als specialisme in de werkplaats. Eerlijke prijzen en komen afspraken na. Zelfs een haal en breng service. Fijn om te ervaren dat zulke bedrijven nog bestaan!
Mooi ruime zaak, vriendelijk en weten waarover ze praten en niets is teveel gevraagd, bedankt
Heel fijn geholpen. Hele mooie grote zaak
Top. Geweldigr service, klantvriendelijk, goeie adviezen, leuk volk én mijn dochter heeft nu een hippe fiets van Gazelle die ook gelijk geschikt is voor de baby strasks
Zowel voor de lockdowns als nu je op afspraak mag komen: altijd goede service al onze fietsen komen hier vandaan. Zowel de aanschaf van als het onderhoud altijd als goed ervaren. Ze weten waar ze het over hebben altijd vriendelijk en een stapje extra is nooit een probleem! In 1 woord: Top!
Goed en deskundig geholpen. Vriendelijk en attent personeel
Prima gasten prima materiaal en staan altijd voor je klaar top
Tijdens vakantie perfect geholpen met vakkundige hulp en advies over mankement aan e-bike. Fijn dat deze specialisten er zijn!
Vriendelijk personeel, altijd bereid om je echt te helpen. Veel verstand van zaken en altijd de juiste onderdelen op voorraad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid