facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

"Verkoop van fietsen en crossmotoren met de daarbij behorende onderdelen en accessoires. Tevens reparatie en onderhoud. Al meer dan 40 jaar exclusief Yamaha crossmotor dealer en Gazelle dealer. Het adres voor een betrouwbare reparatie."
Adres: Dorpsstraat 78, 5761 BP Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 492341276
Stad: Bakel
Route: Dorpsstraat 78
Postcode: 5761 BP



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Deurne
Recensies
Beste winkel ooit, dankjewel pap en mam groejtes knapste zoon jesse.
Ik was op vakantie in Bakel. De donderdag voor Pinksteren ging mijn e-bike kapot en ik ging naar de winkel. In afwachting van de diagnose kreeg ik een hele nieuwe e-bike mee t.w.v. €3000,=. Het enige wat ze wilde weten was mijn naam en mijn telefoonnummer. De volgende dag wordt ik gebeld. De reparatie is ingewikkeld en er zal enige tijd op onderdelen gewacht moeten worden. Het is dus niet handig dat de reparatie in Bakel uitgevoerd wordt. Ik krijg het advies om de nieuwe fiets gewoon te blijven rijden tot het einde van onze vakantie. De dinsdag na Pinksteren breng ik hen terug en haal mijn eigen fiets op. "Wat zijn de kosten?". Er zijn geen kosten. Service van de zaak. Een groot compliment voor deze zaak. Hier staat de klant echt centraal.
Na een lekke voorband op mijn fietstocht werd ik direct snel en vakkundig geholpen zodat ik weer verder kon. Echter 10 km verder had ik een lekke achterband. 1 telefoontje en ze kwamen mij direct halen om mijn fiets nogmaals te maken. Super service. Frans en Maud bedankt voor de snelle service en de gezellige klets. Dankzij jullie ben ik veilig aangekomen in Arnhem!
Ik heb voor de eerste keer mijn fietsen bij hun laten onderhouden en ik ben erg tevreden. Ze zijn niet alleen goed hun vak , maar ook eerlijk en klantvriendelijk.
Uitstraling van de winkel is prima, kwaliteit lijkt me, voor de verkochte nieuwe motoren en fietsen an sich ook goed. Maar! Ze hebben werk zat en dat werkt ook meteen nadelig op het gebied van service. Voor een karwei van 10 minuten moet je per se 5 dagen wachten. Enkel het opleggen buitenband crossmotor, wiel was compleet gedemonteerd en hoefde men ook niet te monteren. Dan: Veel onderdelen hebben ze niet en bestellen doet men ook niet, men neemt geeneens de moeite om tot een oplossing te komen. In feite kreeg ik het gevoel dat men wilde zeggen: ga weg, je bent lastig want je koopt niet nieuw. Tuurlijk niet, toen we de crossmotor kochten woonden we ook niet 2 straten verderop.
Meerdere malen discussie met die mensen gehad. Klantvriendelijkheid is echt beroerd. Nieuwe ketting op de fiets laten leggen. Deze eerst zelf gekocht bij Sigmans. 14.95 voor een kettig. Vervolgens gevraagd na enkele dagen wat de kosten zouden zijn om deze erop te leggen. Nou, meneer zo'n 12 a 14 euro. Bij het ophalen moest er opeens 25 euro worden afgerekend. Niet dat ie als klant even gebeld word ivm een prijsafwijking van meer dan 60%. Nee gelijk betalen. Nu kleine 5 maanden verder weer de ketting eraf. Vervolgens gebeld en dochterlief de fiets laten brengen. Of ze nu nog eens 7.50 wilde betalen. 50 euro voor een ketting te vervangen????. Zojuist gebeld met een andere fietsemaker in Deurne. Nieuwe ketting met erop leggen 25 euro. Dan moesten wij wel na enkele weken terug komen om de ketting te laten spannen. Want door de nieuwigheid kan er speling op komen. Uiteraard allemaal bij die 25 euro in begrepen. Voor een dorpse fietsenmaker vraagt deze Bakelse partij te veel voor de kwalitatieve slechte reparaties die ze uitvoeren. Je zeggen wel eens niet schijten waar je eet. Dan houden deze mensen blijkbaar van stront als avond eten. Onze familie zo'n 7 fietsen gaan vanaf nu wel in Deurne in onderhoud of reparatie. Discussie van de klant gewonnen is een klant verloren.
Vandaag een accu in laten leren voor een gazelle e-bike zonder kosten, vriendelijke en geweldige service, aanrader voor iedereen, vooral de kleine dingen zeggen veel over een bedrijf, erg bedankt.
Vriendelijke personeel en goede prijs
Echt fijne mensen, super service. Denken mee en zeer professioneel. En bedankt voor de goede zorgen Maud! en de thee
Geweldige service en zeer deskundig personeel. Breng met een gerust hart mijn dure spullen naar dit bedrijf. Super.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid