facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gazelle

Adres: Doctor van Kammenstraat 2, 9231 EH Surhuisterveen
Telefoonnummer: 512362244
Stad: Surhuisterveen
Route: Doctor van Kammenstraat 2
Postcode: 9231 EH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
E-Bike Fyts Specialist Surhuisterveen. E-Bike Fyts Specialist Surhuisterveen. 0 meter Vriendelijk personeel. Veel keus in e-bikes. Goede service!
Recensies
Vriendelijk personeel. Veel keus in e-bikes. Goede service!
Ik ben de heren van E-bike fyts wel een review verschuldigd. Vorige week mijn fiets voor een servicebeurt gebracht. Gebeld en kon de volgende dag wel terecht. De fiets dezelfde dag al heen gebracht en toen bleek dat mijn fiets zelfs diezelfde middag al klaar kon zijn! Leenfiets mee, eenmaal thuis bleek dat de leenfiets een lekke band had… Naar de winkel gebeld, hier werd meteen een oplossing geboden. Mijn eigen fiets werd zodra deze klaar was bij mij thuis afgeleverd en de leenfiets weer opgehaald. Super service!!!
Geweldig leuke fietsenwinkel in Surhuisterveen. Zo zouden er meer moeten zijn. Kon mijn electrische vouwfiets van Sparta direct brengen. Omdat er een onderdeel moest worden besteld duurde het twee dagen voordat hij klaar was. Prima gerepareerd en hij doet het weer als van ouds. Topservice en een heel prettig en fijn familiebedrijf. Chapeau!
Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Goede info. Fijn geholpen.
Duidelijke uitleg over de E-bike. Zelfs thuisbezorgd. Vriendelijk personeel.
Fijne en goede service, behulpzaam en helpen direct als dat mogelijk is. Vakkundig en reëel, ook in de prijsstelling. Wij zijn al jaren klant en altijd tevreden. Vriendelijk personeel zoals je dat van vroeger gewend bent. Een reden temeer om je fiets te kopen bij de man die hem ook onderhouden kan. Vrijdags om 15.00 terug van vakantie met een kapotte rem, voor het eten was mijn fiets alweer in orde en konden we het weekeinde er weer op uit.
Fijn bedrijf, zeer vriendelijk.
Ruim assortiment en goeie service en advies een echte aanrader
Zeer fijn geholpen. Aardige mensen. We hebben een nieuwe fiets gekocht en een andere is vakkundig nagekeken en waar nodig gerepareerd. Helemaal top!
Via een coulanceregeling van Sparta, een nieuw display gekregen van de E-Bike Fyts Spec. S'veen. Daar professioneel behandeld door sympathieke medewerkers, die tijd voor je hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid